2019-11-06

TUI Blue For Families – våre beste familiehotell

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vet at bassenget er et stormende verdenshav og som trives best når hele familien er samlet. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Families, tidligere TUI Family Life.

TUI Blue For Families er det mye som er som før. Bamse og Captain T kommer fortsatt på besøk. I The Hangout er det fortsatt foreldrefritt og på Taverna serveres det fortsatt spennende småretter fra det lokale kjøkkenet.

Men det er også noe som er endret. Ferien er en mulighet for å oppleve noe nytt, så derfor har vi nå gjort noen endringer på våre flaggskiphotell. Dette har vi gjort for å kunne tilby en ferie som gir dere mulighet til å komme nærmere hverandre, samtidig som dere får tid til nye opplevelser.

Noe annet som fortsatt finnes som før, er TUIs svømmeskole. Hos oss kan alle barn få et sommerminne som ikke krever ekstra plass i bagasjen når du reiser hjem.

Dame som svømmer, TUIs svømmeskole

Svømmeskole med Eja på TUI Blue

Eja er en av svømmeskolelærerne våre på TUI Blue. Allerede som 9-åring begynte hun med konkurransesvømming, og når hun var 14 år ledet hun sin første svømmeskole. Da er det kanskje ikke så rart at hun har havnet på et av våre flaggskiphotell i SarigermeTUI Blue Tropical.

QUOTE: "Alle kan lære seg å svømme – du må bare finne ut hva som fungerer for deg og det er der jeg kommer inn i bildet." - Eja

På hennes svømmeskole på TUI Blue Tropical hjelper hun barna med ikke bare å ta sommerens første svømmetak – men det aller første svømmetaket. Vi er så sikre på det, at alle våre svømmeskoler for barn over 5 år har første-svømmetak-garanti! Les mer om svømmeskolen vår og på hvilke familiehotell du finner den her.

Annerledes men bra på TUI Blue

Naturligvis savner Eja spenningen med å konkurrere innimellom, men hun gjør fortsatt det hun elsker aller mest – å svømme.

QUOTE: “Jeg forsøker alltid å få tid for meg selv hver dag til å svømme et par lengder i bassenget eller for å ta en svømmetur i havet.” - Eja

Måten hun jobber med lidenskapen sin på har bare endret seg litt, og det å hjelpe barna å finne selvtilliten til å ta det aller første svømmetaket, er givende på en helt ny måte.

TUI crawleskole

Crawleskole for voksne på TUI Blue

Det er selvfølgelig ikke bare barna som får mulighet til nye opplevelser på TUI Blue. På alle våre TUI Blue-familiehotell med svømmeskole finnes det også crawleskole for voksne, slik at hele familien lærer noe nytt sammen!

TUI Blue For Families med svømmeskole

TUI Blue Alcudia Pins - Mallorca
TUI Blue Nausicaa Beach - Kypros
TUI Blue Atlantica Aegean Park - Rhodos
TUI Blue Atlantica Aegean BlueRhodos
TUI Blue Atlantica Caldera BeachKreta

Stranden ved TUI Blue Bellevue i Kroatia.
Kveldsstemning på stranden ved koselige TUI Blue Bellevue i Kroatia.

Lignende innlegg

TUI Blue For Two – for dere som reiser på tomannshånd

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vil komme nærmere reisemålet og den du reiser sammen med, for deg som vil ta vare på gamle forhold og skape nye. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Two, tidligere TUI Sensimar.
2019-11-06

Klimakompenserte hotell på Kanariøyene

Her får du tips om hotell på Kanariøyene der klimakompensasjonen er inkludert i prisen. Velger du å fly med TUI fly eller TUI Airwais er i tillegg klimakompensasjon av flyreisen inkludert.
2019-10-29

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken øy er best?

Sommer hele året med 2700 soltimer, temperaturer som sjelden kryper under 20 grader og strender så langt øyet kan se. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor øyene lokker så mange besøkende. Vanskeligere kan det være å velge hvor du skal reise. Hvilken øy er best? Gran Canaria eller Tenerife? Her får du hjelp til å velge hvilken øy som passer for deg.
2019-10-26

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10