TUI Blue For Families – våre beste familiehotell

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vet at bassenget er et stormende verdenshav og som trives best når hele familien er samlet. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Families, tidligere TUI Family Life.

TUI Blue For Families er det mye som er som før. Bamse og Captain T kommer fortsatt på besøk. I The Hangout er det fortsatt foreldrefritt og på Taverna serveres det fortsatt spennende småretter fra det lokale kjøkkenet.

Men det er også noe som er endret. Ferien er en mulighet for å oppleve noe nytt, så derfor har vi nå gjort noen endringer på våre flaggskiphotell. Dette har vi gjort for å kunne tilby en ferie som gir dere mulighet til å komme nærmere hverandre, samtidig som dere får tid til nye opplevelser.

Noe annet som fortsatt finnes som før, er TUIs svømmeskole. Hos oss kan alle barn få et sommerminne som ikke krever ekstra plass i bagasjen når du reiser hjem.

Dame som svømmer, TUIs svømmeskole

Svømmeskole med Eja på TUI Blue

Eja er en av svømmeskolelærerne våre på TUI Blue. Allerede som 9-åring begynte hun med konkurransesvømming, og når hun var 14 år ledet hun sin første svømmeskole. Da er det kanskje ikke så rart at hun har havnet på et av våre flaggskiphotell i SarigermeTUI Blue Tropical.

QUOTE: "Alle kan lære seg å svømme – du må bare finne ut hva som fungerer for deg og det er der jeg kommer inn i bildet." - Eja

På hennes svømmeskole på TUI Blue Tropical hjelper hun barna med ikke bare å ta sommerens første svømmetak – men det aller første svømmetaket. Vi er så sikre på det, at alle våre svømmeskoler for barn over 5 år har første-svømmetak-garanti! Les mer om svømmeskolen vår og på hvilke familiehotell du finner den her.

Annerledes men bra på TUI Blue

Naturligvis savner Eja spenningen med å konkurrere innimellom, men hun gjør fortsatt det hun elsker aller mest – å svømme.

QUOTE: “Jeg forsøker alltid å få tid for meg selv hver dag til å svømme et par lengder i bassenget eller for å ta en svømmetur i havet.” - Eja

Måten hun jobber med lidenskapen sin på har bare endret seg litt, og det å hjelpe barna å finne selvtilliten til å ta det aller første svømmetaket, er givende på en helt ny måte.

TUI crawleskole

Crawleskole for voksne på TUI Blue

Det er selvfølgelig ikke bare barna som får mulighet til nye opplevelser på TUI Blue. På alle våre TUI Blue-familiehotell med svømmeskole finnes det også crawleskole for voksne, slik at hele familien lærer noe nytt sammen!

TUI Blue For Families med svømmeskole

TUI Blue Alcudia Pins - Mallorca
TUI Blue Nausicaa Beach - Kypros
TUI Blue Atlantica Aegean Park - Rhodos
TUI Blue Atlantica Aegean BlueRhodos
TUI Blue Atlantica Caldera BeachKreta

Stranden ved TUI Blue Bellevue i Kroatia.
Kveldsstemning på stranden ved koselige TUI Blue Bellevue i Kroatia.