TUI Blue For All – Reis bort og kom nærmere hverandre

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som spør kokken om oppskriften, gjerne låner en sykkel for å utforske på egen hånd eller overbeviser hele familien om å prøve yoga i soloppgangen. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For All.

Du finner våre nye flaggskiphotell TUI Blue For All på flere spennende reisemål, blant annet i Kroatia, Portugal og Tyrkia. På alle hotell er hver detalj viktig for at du skal få en ferie der både hotellet og reisemålet skaper en unik opplevelse. En av de viktigste delene av hotellopplevelsen er naturligvis personalet, men også hagen, resepsjonen og restauranten er viktige for opplevelsen.

Ingrediensene i et TUI Blue For All

Ömer er konditor på TUI Blue Sarigerme Park og har talent for velsmakende kaker og desserter. Han deler gjerne den ”hemmelige ingrediensen” i bakervarene sine med andre.

"Mitt beste tips? Bruk mye smør!” - Ömer

Men en stor del av ingrediensene i TUI Blue-opplevelsen din, eller i det minste ingrediensene til maten som serveres på hotellet, vokser nesten rett rundt hjørnet. Özgür og Gülsüm jobber i hotellets hage.

Gartner i Tyrkia
Özgür jobbet tidligere som kjemiker, men det å få jobbe med å dyrke urter, grønnsaker og planter er drømmen hans.

"Barna på hotellet tar av og til noe å knaske på fra grønnsaksbedet, men det gjør ikke noe synes jeg." - Özgür

Mens Özgür tar seg av grønnsaksbedet har Gülsüm ansvar for urtene og blomstene i hagen. Når du besøker TUI Blue Sarigerme Park og ser bukettene som blant annet pynter opp i restauranten, så kan du være ganske sikker på at det er Gülsüm som står bak de vakre oppsatsene.

Gartnere i arbeid i hage
Gülsüm drømmer om å en dag ha en stor hage selv, men frem til det skjer, er det å få jobbe i hotellhagen hver dag det nest beste

"Det jeg liker best er å sette sammen buketter for gjestene våre som har bursdag eller feirer bryllupsdag." - Gülsüm

Mer enn et feriebosted

Det er både de små og store detaljene som gjør TUI Blue For All til mer enn et feriebosted. Alt fra de herlige bassengene og den gode maten til servitører som Melike som liker å overraske gjestene med å huske navnet deres. Sammen skaper de TUI Blue For All der du som gjest er det viktigste i hele TUI Blue-opplevelsen.

Barn og voksne spiller spill.
Venüs arrangerer også yogatimer for barna på TUI Blue Sarigerme Park i tillegg til avslappende spill og annen moro.

“Av og til er det barna som lærer meg nye ting og ikke omvendt!” - Venüs

TUI Blue For All i sommer

I tillegg til TUI Blue Sarigerme Park har vi flere av våre flaggskipshotell på andre spennende reisemål som Kroatia og Portugal

TUI Blue Jadran i Tucepi har du en rullesteinstrand rett nedenfor hotellet med det typiske, krystallklare kroatiske vannet. Det er gåavstand til småbåthavnen og du kan i tillegg leie sykler på hotellet for å utforske området på egen hånd.

Vil du ha det like komfortabelt ved bassenget som på stranden, er TUI Blue Grand Azur i Marmaris rett valg for deg. Både ved bassenget og på stranden ligger det barer, der det serveres drikke og snacks. Den hvite sandstranden er privat og i hotellets restaurant serveres det lokale spesialiteter som tyrkiske pannekaker.

TUI Blue Falesia i Albufeira ligger vakkert til ved Atlanterhavet og bare et kvarter fra den kilometerlange Falesiastranden. Her kan du kombinere aktivitet med lange og herlige dager i en drapert solseng for to.

Les mer om TUI Blue for All her!

Lignende innlegg

En trygg reise –Våre reisetips

Etter en lang periode med store endringer og utfordringer for oss alle, så vet vi at det å reise er det mange savner mest. Vi får mange flotte hilsener fra kundene våre som deler stedene de savner mest akkurat nå. Det er tydelig at vi fortsatt ønsker å kunne oppleve spennende reisemål, møte nye mennesker og lære av hverandre. Å reise vil nok være annerledes enn før. Hvor vi velger å reise og hvordan vi velger å reise dit har mye å si.

Hotellfavoritter i og omkring Dubai

I Dubai finner du alt du kan ønske deg. Fine strender, imponerende hotell og førsteklasses shopping. Med så mange flotte hotell å velge mellom, kan det likevel være vanskelig å finne akkurat det som passer for deg. Her er en liste med fem favoritter til både familier og voksne som reiser uten barn.

Blue Star 2.0 – nyt, opplev & bidra positivt

Fra april 2020 står navnet Blue Star for noe nytt og enda bedre. Vi utvikler disse 50 favoritthotellene slik at du kan nyte feriedagene på en måte som reduserer belastningen på miljøet, klimaet og lokalsamfunnet.

Bryllupsreise ved Middelhavet – 5 tips

Luksuriøs avslapping eller en opplevelsesreise? Gourmetfokus, fotturer i fjellene eller et cruise med havnestopp i storbyer og ved fine strender? Det kan være vanskelig å bestemme hvor man skal dra på bryllupsreise – reisen som skal bli et minne for livet. Men ta det med ro, vi har de beste tipsene for en bryllupsreise ved Middelhavet.