Tips til trening i ferien

Livsnyter og treningsentusiast Maria Nymo har gitt oss sine beste tips for trening i ferien! Ta en titt på Marias fantastiske blogg for mer inspirasjon og reisereportasjer fra hele verden.

5 enkle tips som gjør ferien mer aktiv!

I dette innlegget skal jeg dele mine fem beste tips til å gjøre ferien litt mer aktiv på en enkel måte.
Men aller først synes jeg det er viktig å understreke at vi trenger ferie, og at du ikke skal ha dårlig samvittighet hvis du tar deg en helt treningsfri ferie. Men det er noen ting jeg synes enkelt bidrar til å gjøre ferien mer aktiv og det på en hyggelig måte!

1. Velg attraksjoner av den aktive varianten:

Har stedet du skal besøke en fin strandpromenade eller fjelltopp? Legg inn noen attraksjoner som medfører litt bevegelse som en del av ferieoppholdet ditt.

2. Min favoritt:

Bruk joggeturer til å oppleve og se mer av stedet du er på! Planlegg en rolig joggetur før frokost en dag for å utforske stedet du er på. Joggeturen trenger ikke være lang, 3-5 km er mer enn bra nok! Trenger du inspirasjon til joggeruter er gratis-appen Strava genial!

3. Gå – gå - gå:

Det enkleste tipset som bare krever litt bevisstgjøring! Gå fra sted til sted og dropp taxien, da sparer du penger, får frisk luft og du får dessuten sett mye mer av feriestedet du er på!

4. Realistiske mål:

Sett deg et realistisk mål til hvor mange økter du skal gjennomføre under ferien. Får du til én treningsøkt i løpet av en weekendtur, eller 2-3 økter i løpet av en uke synes jeg du er veldig god!

På toppen av Little Adams Peak i Sri Lanka! Kilde: Maria Nymo
På sightseeing i Sri Lanka. Kilde: Maria Nymo

5. Pakk med nødvendig utstyr:

Avhengig av hvor mange økter du har mål om å gjennomføre: pakk med det du trenger. Husk også gode gå-sko så det blir enklere å gå fra sted til sted.

//Maria

Les mer på Marias blogg : www.marianymo.no