2019-09-08

Topp 5 klimakompenserte hotell på Kanariøyene

Reis på ferie med bedre samvittighet. På Kanariøyene har vi en rekke klimakompenserte hoteller av høy kvalitet. Finn din feriefavoritt i listen nedenfor.

Artikkelen tipser som følgende hoteller:

  1. Riu Vistamar på Puerto Rico, Gran Canaria
  2. Riu Palace Meloneras i Las Meloneras, Gran Canaria
  3. Riu Gran Canaria i Las Meloneras, Gran Canaria
  4. Riu Palace Tenerife på Playa de Fañabé, Tenerife
  5. RIU Paraiso Lanzarote Resort på Puerto del Carmen, Lanzarote

Riu Vistamar

Drøm deg bort til en glitrende solnedgang med utsikt over Atlanterhavet på populære Puerto Rico, Gran Canaria. På all inclusive-hotellet Riu Vistamar, som lenge har vært en kjær favoritt blant TUIs gjester, kan du nyte en avslappende ferie i pittoreske omgivelser. Hotellet har en egen sone for voksne, men småbarnsfamilier er også hjertelig velkomne. Her finnes nemlig både barneklubb og barnebasseng. RIU Vistamar byr med andre ord på noe for alle.

Utsikt fra Riu Vistamar
Utsikten fra Riu Vistamar er noe for seg selv.

Riu Palace Meloneras

På moderne Riu Palace Meloneras kan du nyte havutsikten fra det fantastiske infinity-bassenget. Med totalt tre flotte basseng, omgitt av palmer og solsenger, ligger alt godt til rette for at du kan nyte drømmeferien her i vinter. Fra hotellets frodige hage har du enkel adgang til strandpromenaden, der du kan besøke hyggelige kafeer, restauranter og butikker. Vil du oppleve mer av området kan du reise på spennende utflukter, for eksempel til de vakre sanddynene i Maspalomas, som ligger kun én kilometer unna.

Bassengområde på Riu Palace Meloneras
Her kan du nyte både late og aktive dager.

Riu Gran Canaria

Reiser du med barn? På Riu Gran Canaria finner du morsomme aktiviteter for store og små, slik at både voksne og barn kan nyte ferien til det fulle. Hotellet byr på alt fra vannsklier og internasjonal barneklubb til multisportbane og flere bassengområder. Du kan selv velge om du vil spise innendørs eller ute på den solrike terrassen – buffetmåltidene serveres begge steder. I tillegg finnes det ytterligere tre restauranter, lounge-bar og en kul bassengbar.

Volleyballbanen på Riu Gran Canaria
På Riu Gran Canaria kan du spille volleyball hele dagen!

4. Riu Palace Tenerife

Vi elsker Tenerife! Like ved stranden Playa del Dunque finner du elegante Riu Palace Tenerife. Hvis du vil ha det lille ekstra på ferien, er det ingen tvil om at du vil stortrives på et av TUIs best all inclusive-hotell på Tenerife. Ingen ting er lagt til tilfeldighetene og du kan enkelt nyte late dager på et frodig og palmekledd hotellområde. Dersom du er på utkikk etter total avslapping kan du ta turen innom hotellets egen spa-avdeling, der du kan velge mellom en rekke massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

Bassengområde på Riu Palace Tenerife
Har du sett et mer tropisk bassengområde?

5. Riu Paraiso Lanzarote Resort

Gjør deg klar for å utforske Puerto del Carmen på Lanzarote. Et steinkast fra den idylliske sandstranden kan du nyte ferien på all inclusive-hotellet Riu Paraiso Lanzarote Resort. Her finner du fire bassenger, en lekker spa-avdeling og et velutstyrt treningsrom. I tillegg har hotellet en internasjonal barneklubb, der de aller minste kan leke fritt og samtidig få venner fra hele verden. Det er også et eget barnediskotek på hotellet og familievennlige show på kveldstid.

Solnedgang på Riu Paraiso Lanzarote Resort
Her kan du oppleve en magisk solnedgang.

Hvorfor velge et klimakompensert hotell

Når du bor på et av TUIs klimakompenserte hotell kan du være trygg på at hotellets klimautslipp blir forhindret et annet sted - helt uten ekstra kostnad. Ved å støtte prosjekter som reduserer klimautslipp i India, Thailand og Vietnam kan vi tilby klimakompensasjon på alle våre TUI-hoteller.

TUI Nordic investerer i prosjekter som utvinner energi fra solkraft, vind, vann og biogass på steder der energien ellers ville blitt utvunnet fra kilder som fører til økte utslipp. Opphold på klimakompenserte hoteller bidrar også til sosioøkonomiskutvikling som utdannelse, jobbmuligheter og investering i lokal infrastruktur.

Lignende innlegg

Slik reduserer vi engangsplast – steg for steg

Den skremmende økningen av plastavfall, spesielt i havet, er en av de største og mest alvorlige miljøtruslene vi står overfor. Bare 15 % plast gjenvinnes i dag (OECD), og omtrent åtte millioner tonn plastavfall dumpes i havet hvert år (UNEP). Det er sammenlignbart med en full søppelbil hvert eneste minutt, ifølge World Economic Forum. Vi i TUI trapper derfor opp kampen mot engangsplast på våre egne hotell.
2019-09-11

5 luksuriøse strandhoteller på Phu Quoc

Unn deg en luksuriøs reise til Vietnam og bo på unike strandhoteller med førsteklasses service.
2019-08-18

Slik skapes en bærekraftig fremtid for elefanter i Asia

Elefantridning og elefantshow er et stressmoment for elefanter. Samtidig fortsetter mange turister å besøke disse arrangementene og dra på utflukter med elefanter. TUI Care Foundation og World Animal Protection har derfor slått sammen sine kloke hoder for å skape en bedre tilværelse for ca. 500 asiatiske elefanter i fangenskap til år 2020. Hovedfokuset kommer til å ligge på Thailand, men prosjektet vil også dekke andre områder der elefantbestanden i fangenskap er stor: Laos, Kambodsja, Nepal, India og Sri Lanka.
2019-08-11

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06