Sri Lanka er det hotteste reisemålet i 2019

2018-10-30
Marianne M.
Hvert år presenterer Lonely Planet sin liste Best in Travels. I 2019 topper Sri Lanka listen over land du ikke må gå glipp av og København tar hjem førsteplassen når det gjelder byer.

Det finnes mange grunner til at Sri Lanka havnet øverst på prispallen. Men først og fremst er det et reisemål der alle trives; backpackers, familier, eventyrlystne og foodies. Lange herlige strender, et nytt surfeparadis, templer, naturopplevelser og en blanding av religioner og kulturer.

I tillegg lokker fantastiske hotell, grønne fjell med terrasseplantasjer og teplantasjer. Med TUI flyr du med rutefly til Sri Lanka og flytiden er 12–16 timer inkludert en mellomlanding. Alle hotellene våre ligger på vestkysten der strendene er brede og klimaet perfekt i vinterhalvåret.

Bentota
Opplev Sri Lanka i 2019.

På andre plass ligger Tyskland der Berlin nevnes som et must og tredjeplassen går til Zimbabwe. (I 2018 var det Chile som toppet denne listen)

Når det kommer til byer topper København, tett fulgt av Shenzheni Kina og Novi Sad i Serbia.

Lignende innlegg

Barbados – et perfekt reisemål for en romantisk ferie

Blendene hvite strender, turkist vann og tropisk vegetasjon. Barbados har virkelig alt du kan forvente deg av et karibisk paradis, og litt til. Svøm med skilpadder, besøk botanisk hager og avslutt dagen på klippene ved Northpoint foran en magisk solnedgang. Det er helt klart til Barbados du skal reise for å få en virkelig romantisk reise med kjæresten din.

Verdens 10 fineste strender

Det finnes utallige strender å velge mellom når man skal på ferie. Noen er på jakt etter kritthvite strender og krystallklart vann for å snorkle, mens andre drømmer om de perfekte forholdene for surfing. Her er våre reiseeksperters egne favorittstrender. Finner du din favoritt her?
Marianne M. Marianne M. 2018-12-07

Reisetips for veganere

Er du veganer og lurer på hvor du skal reise? På noen reisemål kan det være veldig lett å være veganer, og andre steder kreves det betydelig mer planlegging. Hvilke reisemål passer egentlig best og hva skal du tenke på? Her kommer noen matnyttige tips for deg som er veganer og vil ut å reise!
Marianne M. Marianne M. 2018-11-26

11 ting å gjøre med barna på Gran Canaria

Uansett om du reiser med småbarn, barn, ungdom eller en blanding av alt finnes det noe å gjøre for hele familien på Gran Canaria. I tillegg til vakre strender finnes det fartsfylte badeland, interaktive museer, variert natur og spennende dyr å se på. Her lister vi opp 11 tips om hva familien kan se og gjøre på Gran Canaria.
Marianne M. Marianne M. 2018-10-17