Ta med barna på spa i ferien

2019-05-20
En avkoblende spa-pause føles kanskje ikke som en naturlig del av din fartsfylte og aktive familieferie. Før nå! På våre hotell får du det beste av begge verdener. Det bredeste hotelltilbudet for familier gjør at du med god samvittighet kan dumpe partneren din – i det minste for en liten stund i en av våre spa-avdelinger. Her kommer de beste tipsene til hotell med spa for barn!

Solen skinner og det begynner å bli tid for ytterligere et avkjølende bad. Du reiser deg fra solsenga og det gjør vondt i både nakke og rygg. Holdningen fra kontorstolen gjør seg gjeldende, og du føler deg fortsatt som en terrakottasoldat når du tar dine ugrasiøse byks mot bassenget. Solen og varmen har myket deg opp en smule men noe mangler.

Tenk om man bare kunne… ja, det kan du! Men barna…? Slapp av, det fikser vi!

Spa med barna

I ferien vil man gjerne tilbringe tiden sammen med hele familien, men av og til trenger mamma eller pappa litt tid for seg selv. Unn deg en massasje og bli et bedre og mer avslappet menneske på ett av TUI Family Life-hotellene våre. Balsam for både kropp og sjel!

Er du selskapssyk? Jammen ta med ungene da vel!

5 spahotell der barn kan være med

1. Kypros: TUI Family Life Aeneas Resort
2. Tyrkia, Dalaman: TUI Family Life Tropical Resort
3. Bulgaria: TUI Family Life Nevis Resort
4. Gran Canaria: TUI Family Life Bahia Feliz
5. Kreta: TUI Family Life Atlantica Creta Paradise

Kombiner familieferien med velgjørende spa-besøk.
Kombiner familieferien med velgjørende spa-besøk.

Ta med barna på spa

Til tross for at det på TUI Family Life Nevis Resorts spa-avdeling råder en formell og voksen atmosfære, er barna likevel velkommen. Mens du ligger og slapper av tilbys det massasje for barna, og det beste er at den inkluderer sjokolade! Utrolig populært! Vi byr på ytterligere noen toppvalg for spa med barn:

1. Kos: TUI Family Life Marmari Beach Resort & Spa
2. Korfu: TUI Family Life Kerkyra Golf
3. Sardinia: TUI Family Life LIFE Janna e Sole
4. Tyrkia, Alanya: TUI Family Life Pascha Bay
5. Tyrkia, Side: TUI Family Life Side

Bli så god som ny i TUI Family Life Nevis Resorts spa.
Bli så god som ny i TUI Family Life Nevis Resorts spa.

De beste familiehotellene med spa

På elegante og nyrenoverte TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort er massasje og ulike behandlinger bare en liten beslutning unna. Her kan du skjemme deg bort med massasje i hotellets avkoblende spa. Etterpå er du god som ny og du føler deg garantert mye bedre! Her kan du også ta med barna. Behandlingen er en form for minimassasje, så ta dere gjerne en tur sammen.

Velg noen av de herlige behandlingene TUI Family Life har å by på.

Flere spa-behandlinger for barn

Bahia Feliz bor hele familien rett ved stranden i lyse og romslige leiligheter. I tillegg til barnebasseng med skygge og havutsikt har du tilgang til Orquidea Club Spa. Her finnes det også tre ulike behandlinger for barn i wellness-avdelingen, som inkluderer alt fra manikyr og pedikyr til avkoblende massasje

Velgjørende milde dusjer på TUI Family Life Nevis Resort. Her finnes også sjokolademassasje for barn!
Velgjørende milde dusjer på TUI Family Life Nevis Resort. Her finnes også sjokolademassasje for barn!

Si ha det til stivhet og stress. Si hei til luksus, dufter, soft musikk og en gedigen meny av helse- og skjønnhetsbehandlinger! Sjekk listen nedenfor med hotell som har wellness-avdeling der også barna er velkommen.

Massasje og nytelse på TUI Family Life Marmari Beach Resort & Spa.
Massasje og nytelse på TUI Family Life Marmari Beach Resort & Spa.

Andre hotell med spa for barn – 6 tips

Lignende innlegg

En guide til Koh Lanta

Med sine herlige strender, avslappede stemning og magiske solnedgang er det ikke rart at Koh Lanta er blitt manges favorittøy i Thailand. I denne guiden får du våre beste tips om Koh Lantas strender, utflukter og hotell.
2019-08-14

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16