Sjokoladebar med peanøttsmør og popcorn

2019-05-07
Denne kombinasjonen med peanøttsmør, sjokolade og popcorn skaper en snackbar der balansen mellom søtt og salt er perfekt. Les videre for TUIs oppskrift på sjokoladebar med peanøttsmør og popcorn. Den er både vegansk og glutenfri – så alle kan finne sin favoritt i bufféen på TUI Family Life!

TUIs oppskrift på sjokoladebar med peanøttsmør og popcorn

Ingredienser
• Kokosolje
• Popcorn
• Crunchy peanøttsmør
• Agave sirup (etter smak)

Topping
• Mørk sjokolade
• Kokos
• Salte peanøtter, hakkede
• Kakaonibs

Slik gjør du:
• Popp popcorn i oljen
• Rør sammen de poppede kornene med peanøttsmøret og sirupen i en kjele på lav varme, til det smelter og er godt blandet
• Trykk ut blandingen i en rektangulær eller kvadratisk bakeform
• Smelt den mørke sjokoladen i vannbad, rør i litt kokosolje
• Hell sjokoladesausen jevnt over popcornblandingen
• Topp med de hakkede peanøttene og kakaonibs
• Sett i kjøleskapet i 2 timer
• Skjær i praktiske barer

Hvis du synes dette høres godt ut kan du ta en titt på våre TUI Family Life-hotell hvis bufféer har favorittretter for hele familien!

Lignende innlegg