2017-02-07

Nyhet! Reis på romantisk weekend til Verona og Venezia

TUI presenterer to italienske nyheter : Verona og Venezia.

venezia

Hvis du skal være romantisk er det like greit å gå helhjertet inn for det. Og det er vel ingen andre steder som er mer romantisk enn Italia.

Nyhet nr. 1: Verona

Verona er en gammel kulturby ved Adige-elven i nord-Italia og er berømt for teaterverdenens to største turtelduer: Romeo og Julie. Byen er som skapt for en koselig weekend for to med historiske gater, shopping, opera, god mat og god vin.

Verona er en gammel kulturby ved Adige-elven i Nord-Italia og er kjent for verdens to mest berømte turtelduer, Romeo og Julie. Byen er som skapt for en romantisk weekend for to med historiske gater, shopping, opera og god mat og vin.

Les om Verona og bestill reise

Verona er en av Italias vakreste byer og scene for Shakespeares udødelige kjerlighetshistorie om Romeo og Julie..

Nyhet nr. 2: Venezia

En mer romantisk by enn Venezia skal du lete lenge etter. Det sies at hvis du kysser din elskede når dere passerer Sukkenes bro i gondol vil kjærligheten vare evig. Det må dere vel prøve? Venezia er så absolutt verdt å reise til en weekend.

Les om Venezia og bestill reise

Venezia er et perfekt weekendreisemål. Her kan dere spise godt på romantiske restauranter, slentre rundt i koselige, trange smug og oppleve byen fra en gondol.