Robinson på Maldivene

2016-11-09
Enkelte ting er verdt å feire med noe helt spesielt. Kanskje dere skal på bryllupsreise, feire et rundt år eller bare vil unnslippe den grå hverdagen med en ferie litt utenom det vanlige.  Du blir ikke skuffet på Robinson Club Maldivene.

Maldivene er akkurat som du forestiller deg, små øyer med fine sandstrender, vaiende palmer og uberørte korallrev spredt utover i Det indiske hav. Veldig ofte er det bare et hotell på hver øy, og da blir selvfølgelig hotellvalget ekstra viktig. Robinson Club Maldives er vårt nyeste hotell på Maldivene, og her trenger du ikke forlate øya i løpet av ferien hvis du ikke vil. Fyll dagene med lesing, lange turer i vannkanten og koselige stunder i solen. Ta en pause innimellom for et spabesøk, yogatime eller en tur med brettpadling. Den helt unike opplevelsen, det er den som kommer med den totale avkoblingen du bare opplever på en «øde» øy.

Ikke gå glipp av…

Du må absolutt snorkle og dykke når du først er her. Det er bare å gå rett uti vannet, sett på deg maske og snorkel og ta en rolig svømmetur langs revet. Se etter skilpadder, anemonefisker, keiserfisk og små, ufarlige hai som svømmer langs revet. Hvis du vil lenger ned under overflaten kan du bli med på en av utfluktene som arrangeres av øyas dykkersenter. Da er det også stor sjanse for at du får se rokker og djevelrokker.

Latte og kald øl

Her kan du med andre ord få oppfylt drømmen om et avslappende øyliv i eksotiske omgivelser. Heldigvis slipper du å lete etter kokosnøtter for å overleve, deilig mat og drikke får du på hotellet. Helpensjon med måltidsdrikke er inkludert så du kan nyte frokosten med kaffe som cappucino, latte eller espresso. Og til lunsj og middag blir det ikke helt feil med et godt glass vin eller en kald øl hvis du ønsker det.

yaga-robinson-maldivene- TUI
Start dagen med yoga.
Korallrev-maldivene-snorkling-TUI
Å snorkle ved korallrevene i Maldivene er som å snorkle i et akvarium!
paradis-maldivene-TUI
Kos deg med en god bok eller bare nyt omgivelsene.
Robinson Maldives-rom-TUI
Velkommen til Maldivene.
På Maldivene kan du snorkle rett fra stranden.

TUI er den eneste norske reisearrangør som kan tilby ferie på Robinson Club Maldives – vi vil veldig gjerne få oppfylle Robinsondrømmen din.

Lignende innlegg

Noen av Kapp Verdes beste strender

Noen av Kapp Verdes beste strender finner du på øya Sal. Glem solsenger som står for tett, å få en dusj av naboens solspray eller slåssing om plassen før solen går opp. Her er det freden som råder, du kan gå lenge uten å møte en eneste person og risikoen for trengsel eksisterer ikke.
2019-06-25

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16