Riu Palace – luksuriøse strandhotell med utmerket service

2017-09-27
Marianne M.
Riu Palace-hotellene ligger alltid ved stranden og tilbyr innkvartering av høy standard og komfort. Beliggenheten er ofte den beste på reisemålet, og service, mat og drikke er av høyeste kvalitet. Og kanskje det viktigste av alt – du som kunde er alltid i fokus.

Med sans for hver minste detalj

Vi er stolte over å være alene om å tilby RIU-hotell til deg som reisende. Den høye servicen er hakket bedre, totalopplevelsen enda bedre og ikke sjelden er cava inkudert til frokost. Det meste er felles for hotellene, men avhengig av hvordan reisefølget ditt ser ut, kan det være både gledelig og synd at noen er barnefrie og ønsker gjester over 18 år velkommen.

Alltid på Riu Palace:

 • Beliggenhet rett ved stranden
 • Klassifisering TTTT+ eller TTTTT
 • Førsteklasses mat og drikke og eksklusive restauranter
 • Høy romstandard og innbydende fellesområder
 • Designet i en stil som gjenspeiler vertslandets arkitektur

Dette sier to av våre fornøyde Riu Place-gjester:

"Det beste hotellet. Bodd på andre 5-stjerners hotell på Gran Canaria. Dette var likevel det beste av dem alle. Fantastisk vennlig og serviceinnstilt personale. Rent og pent over alt, fantastisk bassengområde. Skal definitivt reise tilbake hit!"

Pelle, august 2017, Riu Palace Meloneras

"En uke i luksus. Dra til Riu Palace på Tenerife. Vil du føle at du blir tatt vare på, spise god mat og nyte en herlig følelse av luksus – da har du valgt rett hotell. Personalet var superhyggelig, omgivelsene fine og maten veldig god"

Ulrika, juli 2017, Riu Palace Tenerife

Kundetilfredshet-toppen

Alle Riu-hotell har mange tilbakevendende gjester. At så mange vil tilbake år etter år sier det meste om RIU-følelsen. Listen nedenfor viser de syv Riu Palace-hotell som har høyest kundescore.
 1. Kundevurdering: 9.5 / 10 Riu Palace Meloneras, Gran Canaria – Elegant hotell med flere basseng i Las Meloneras

 2. Kundevurdering: 9.3 / 10 Riu Palace Maspalomas, Gran Canaria – I kolonistil med fantastisk beliggenhet ved Playa del Ingles sanddyner

 3. Kundevurdering: 9.3 / 10 Riu Palace Jamaica, Jamaica – 5-stjerner og barnefritt hotell med all inclusive

 4. Kundevurdering: 9.2 / 10 Riu Palace Tenerife, Tenerife – I Playa de Fañabe med fantastisk utsikt fra restaurantterrassen

 5. Kundevurdering: 9.2 / 10 Riu Palace Las Américas, Cancun – Rett ved Cancuns lange sandstrand med førsteklasses service og flere à la carte-restauranter

 6. Kundevurdering: 8.9 / 10 Riu Palace Madeira, Madeira – Stort bassengområde mot havet

Tre spennende nyheter for vinteren 2017/18

Kommende vinter flyr vi også til Punta Cana i Den dominikanske republikk, og kan tilby ikke mindre enn tre Riu Palace-hotell:

 1. Riu Palace Bavaro– Ett av Punta Canas beste hotell
 2. Riu Palace Punta Cana– Elegant strandhotell med to basseng
 3. Riu Palace Macao– Barnefritt og førsteklasses strandhotell

Lignende innlegg

Billige sydenturer – her er periodene du skal reise

Tilgang og etterspørsel styrer prisene på det meste – også på sydenferier. Når færre vil begi seg ut i verden er det lett å gjøre gode kupp. Her har vi samlet noen enkle tommelfingerregler for hvilke perioder som er de beste for deg som er prisbevisst og har mulighet til å reise utenom sesong.
2019-08-19

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06