RIU – fra paradisstrender til storbyer

RIU-hotellene har mange tilbakevendende gjester, mat og drikke av høyeste kvalitet, service utenom det vanlige og alltid bra beliggenhet. Det du kanskje ikke visste er at RIU finnes både på paradisøyer og i moderne storbyer. Her er noen av våre fantastiske RIU-hotell du bør bestille reise til nå.
I samarbeid med RIU Hotels & Resort

RIU Palace Zanzibar

Zanzibar består av lange urørte strender med lys sand og innbydende turkis vann. Hotell RIU Palace Zanzibar ligger rett ved kritthvite Nungwi Beach. Hotellområdet er stort og husene ligger spredt på et frodig grøntområde ned mot stranden. All inclusive er inkludert, det finnes to basseng nede ved stranden, du har tilgang til spa og basseng- og strandbar.

RIU Palace Zanzibar

RIU Plaza New York Times Square

Like ved Time Square i New York finner du hotellet RIU Palace New York Times Square. Her bor du kun et steinkast fra shopping og severdigheter! Ta en løpetur i Central Park om morgenen og slå deg løs med shopping på Fifth Avenue på ettermiddagen. Frokost er inkludert i prisen og hotellet har både dobbeltrom og familierom.

RIU Plaza New York Times Square

RIU på Maldivene

Mange har Maldivene på sin bucketlist over drømmereisemål man bare må oppleve i løpet av livet. På øya Kedhigandu i Dhaalu Atoll ligger luksushotellet RIU Palace Maldivas. På naboøya Maafushi finner du hotellet RIU Atoll, og de to hotellene knyttes sammen med en gangbro som kantes av vakre vannvillaer. Her er sanden pudderhvit og vannet er krystallklart. All inclusive er inkludert på begge hotellene.

RIU på Maldivene

RIU Aruba

På den tropiske paradisøya Aruba i Vest-India finnes det ikke bare ett RIU-hotell, men to! RIU Palace Aruba og RIU Palace Antillas ligger begge fantastisk til ved den den pudderhvite stranden Palm Beach. Ta et bad i et av hotellets basseng eller dykk ned i det karibiske blå havet. All inclusive er inkludert på begge hotellene og du kan velge mellom flere restauranter. PS: RIU Palace Antillas er et voksenhotell med aldersgrense 18 år.

RIU Aruba

RIU Palace Tropical Bay, Jamaica

Hotell RIU Palace Tropical Bay ligger like ved stranden, nord for Negril. Her finnes det tre basseng, et eget barnebasseng, en frodig hage og ulike akvitieter. Hva sier du til spa, treningsstudio, tennis, spillrom og underholdning hver eneste dag? All inclusive er inkludert i prisen og hotellet har tre restauranter og fem barer.

RIU Palace Tropical Bay, Jamaica

Lignende innlegg