Reisebrev fra app-testerne Marianne og Julian

Marianne og sønnen Julian deltok i app-konkurransen vår og ble trukket ut som én av to familier til å teste ut den nye Bamseklubb-appen til TUI. De reiste på en ukes ferie til TUI Blue For Families-hotellet Atlantica Aegean Blue på Rhodos, og her er reisebrevet deres fra oppholdet.

Av: Marianne Viola Gramme

Nå har Julian og jeg kommet hjem fra en opplevelsesrik og fantastisk uke på Rhodos med TUI. Vi lastet ned den nye Bamseklubb-appen før vi reiste, og det var lurt. Julian ble godt kjent med verdens sterkeste bjørn før vi dro på ferie, gjennom ulike spill, artige videosnutter og musikkvideoen «Heia bamse, sterkest er vår Bamse».

Gøy i badelandet

TUIs Atlantica Aegean Blue er helt perfekt for barnefamilier. Vi fikk et fint hotellrom, og det hadde en nydelig havutsikt. Hotellet har mange flotte og ulike basseng, og relaxbassenget har en fantastisk swimup-bar. Der slappet vi av og koste oss med slush hver ettermiddag, mens vi tittet ut over middelhavet. For en vakker utsikt! Ønsket vi action, dro vi til hotellets badeland. Der var det sklier for både store og små, og 4 åringen suste ned vannskliene. Dette var moro, og det kilte godt i magen.
Det er også kort vei til stranden. Der var det god plass, og det syntes vi var supert. Da kunne vi jo leke og herje i vannkanten, og ikke minst sprute med vannleker!

julian-likte-badelandet-godt-2_TUI
Julian syntes det var gøy å suse ned skliene på badeland. Foto: Marianne

– Ice cream, please

All inclusive er virkelig en super og praktisk løsning når man reiser med barn. Gratis is og slush ble utnyttet til det fulle, og Julian syntes det var gøy å bestille is helt alene: – Ice cream, please, spurte han pent. Men mamma måtte passe litt på, man kan jo ikke spise is hele dagen – selv om 4 åringen synes at det helt fint går an. I buffet-restauranten finner de minste garantert noe de liker, og maten var veldig god og variert. Barna hadde sin egen buffet, "childrens corner", og når barna spiser noe nytt og sunt, får de klistremerker på et belønningskort. Premien er et diplom fra Bamses morsomme venn, Thomson the Dog, og dette motiverer de minste. Her smakte Julian på blekksprut, moussaka og oliven, og spesielt den greske jogurten falt veldig i smak. Jeg synes det var deilig å komme til dekket bord, og slippe å ha med lommebok.

julian-spiser-is_TUI
Det er ekstra gøy å bestille isen helt alene, synes Julian. Foto: Marianne

Sjørøvertokt i Middelhavet

TUI Blue For Families-konseptet til TUI er kjempebra, med masse aktiviteter for store og små hele dagen. Her blir det aldri kjedelig! Vi dro på sjørøvertokt med en skute i Middelhavet, og barna ble kledd ut som pirater, med tørkle på hodet og maling i ansiktet. Hiv og hoi! Skatten ble funnet, og vi ankret opp og badet i det klare, turkise havet. På denne turen var det mange glade barn.

Nye venner i Bamseklubben

Bamseklubben falt også i smak. Her får man raskt nye venner, og det arrangeres mange morsomme aktiviteter. I Bamseklubben ble Julian tatt godt vare på, mens mamma fikk slappet litt av ved bassengkanten. Det skjedde mye moro i og rundt bassengene hele dagen, som for eksempel vannaerobic med Bamse, og bamseparade. Det er alltid stas å hilse på Bamse, og få en god bamseklem. Bamse er ikke bare verdens sterkeste bjørn, han er verdens snilleste også. Julian syntes det var deilig å slappe av litt fra all badingen, og ta en siesta med Bamseklubb-appen under parasollen, eller på hotellrommet. Om kvelden var det ulike show, og siste kvelden ble vi overrasket med fyrverkeri. For en avslutning på ferien vår! Helt magisk.

Takk for turen

Å være aleneforelder betyr ikke at du alltid må finne familie og venner å reise på ferie med. Man kan helt fint reise alene med barn på charter. Det føltes trygt å reise med TUI, og sønnen min og jeg koste oss veldig på tur sammen. Det er fint å ha god tid, nyte late dager sammen og ha fullt og helt fokus på hverandre. TUI Blue For Families-konseptet og Bamseklubben har vært helt topp. TUI har levert! Takk for oss og på gjensyn, fordi vi har nemlig tenkt oss på ny Bamseklubb-ferie neste sommer.

julian-og-mamma_TUI
Vi gleder oss allerede til neste ferie med TUI og Bamseklubben! Foto: Marianne

Forbedringspotensiale for Bamseklubb-appen:

  1. Jeg anbefaler at dere videreutvikler Bamseklubb-appen. Slik jeg har forstått det, skal den være for barn i alderen 3-5 år, men jeg vil si at den passer best for de yngste barna. Julian likte best Bamsesangen, og videosnuttene der Bamse flyr, og med Thomson the Dog. Spillene der man skal mate Bamse, bygge sandslott, ta bilde og ta på hatt, øredobber etc., ble litt for enkelt for han. Det fungerer nok mest for de yngste, men for 5-åringene kan det fort bli litt kjedelig. Legger dere til noen nye spill, som er beregnet for 4-5-åringer, blir dette veldig bra!