Punta Cana – her får du alt servert!

2017-10-19
Punta Cana i Den dominikanske republikk er reisemålet for deg som foretrekker å bare slappe av uten å legge for mye planer i ferien. Her bor du midt på en karibisk sandstrand. Å ta et bad, snorkle eller spise grillet hummer trenger ingen direkte planlegging. Like enkelt er det å gå på spa, spille golf og oppleve fossefall og kolonibyer. Enkelt og luksuriøst på samme tid.

Når du har fått kjenne på følelsen av å bo på et veldig bra all inclusive-hotell midt på stranden, skjønner du hvor smart opplegget er. Og Punta Cana i Den dominikanske republikk er et av de beste stedene for en ferie der er alt er ordnet. Hotellene er små ferieverdener i seg selv, med skalldyrrestauranter, infinitybasseng og yogatimer. Du må selvfølgelig ikke bruke alt – men bare den følelsen…

Aktiviteter og utflukter

Dagene kan lett renne bort ved bassengkanten eller i en loungesofa under skyggende palmetak. Men det finnes også mye å oppleve utenfor hotellområdet i Punta Cana. Den beste måten å gjøre det på er ved å bli med på en organisert utflukt. Du kan prøve stand-up-padling eller snorkle blant hai, gå på matlagingskurs eller kjøre offroad blant eukalyptusskoger og bananplantasjer. Gå ikke glipp av en av Punta Canas mest populære aktiviteter: zipline, å svinge seg ut i en sele mellom tretoppene høyt over regnskogen.

De beste tipsene i Punta Cana

For de eventyrlige: Zipline i Scape Park Cap Cana
For musikkelskere: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana med elgitarer til utlån
For hestegale: Ridning på stranden
For barnefamilier: Lær deg å surfe på Macao Surf Camp ved Macao Beach
For golfere: Punta Espada Golf Club i Cap Cana, topprangert 18-hullsbane med utsikt over Det karibiske havet
For matelskere: Gourmet All Inclusive på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana
For kulturinteresserte: Verdensarven Ciudad Colonial (gamlebyen) i Santo Domingo
For opplevelsesøkende: Skipsvraket utenfor Isla Catalina
For suvenirjegere: Håndrullede sigarer på fabrikken Tabacalera Garcia i La Romana

Her finner du alle TUIs hotell i Punta Cana >>

Les mer om Bayahibe, La Romana >>

dominikanske-republikk-punta-cana-tui
Punta Cana – 5 mil hvit sand og turkist hav.
dominikanske-republikk-punta-cana-tui
Kitesurfing er bare en av mange vannsporter du kan prøve.
dominikanske-republikk-punta-cana-tui
I Punta Cana skjer alt på strendene – også shoppingen.
dominikanske-republikk-punta-cana-tui
På RIU Palace Bavaro er all inclusive inkludert hele døgnet.
dominikanske-republikk-punta-cana-tui
Zipline passer like bra for eventyrlystne som for aktive familier.

Lignende innlegg

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16