2016-12-07

Nyttårsreiser – fra Mexico til Thailand

Nyttårsaften er den siste kvelden i året. Når klokken slår midnatt forlater vi det gamle og ønsker det nye velkommen. Det flotte er at det varer et helt døgn. Alt begynner og slutter i Polynesia i Stillehavet der det nye året starter først og slutter sist. Her får du noen tips til nyttårsreiser som passer for deg, enten du vil dvele ved det gamle eller lengter etter 2017.

For tjuvstarteren

Synes du det er lenge å vente på 2017? Da kan du reise med oss til Thailand der de feirer det nye året seks timer før Norge. I Thailand er det tradisjon å sende opp hundrevis av lanterner. Det er en stor opplevelse å stå barbent i den varme sanden og sende avgårde sin egen lanterne. Thaiene er i tillegg veldig glade i fyrverkeri, det må du absolutt ikke gå glipp av.

Luksus uten jetlag

Hvis du heller vil ha en storslagen feiring uten risiko for jetlag skal du reise så langt sydover du kan. Til Dubai, Mauritius eller Kapp Verde. Paradisøyer, luksushoteller og bare 3 timers tidsforskjell. På Mauritius gjør de et stort nummer av nyttårsfeiringen og hotellene konkurrerer seg i mellom om å holde den beste nyttårsfesten. Du er altså sikret et alle tiders party!

Fyrverkeri over Atlanterhavet

Madeira er stedet for deg som synes at nyttår skal feires på en skikkelig fargesprakende måte. Fyrverkeriet over Funchal er berømt, og kan sees fra de fleste av de klassiske hotellene i Lido-området og fra mange av hotellene i sentrum av Funchal. Madeira ligger en time etter norsk tid, så du rekker å svare på alle nyttårshilsener hjemmefra før fyrverkeriet for alvor starter over Atlanterhavets hage.

Hvis du simpelthen elsker 2016

Har du hatt et fantastisk 2016 og vil holde deg fast så lenge som mulig? Da kan Karibia være stedet for deg. Vi har reiser til Mexico og Yucatan-halvøya og her varer 2016 7 timer lenger enn for vennene dine hjemme i Norge.

Vakre Funchal på Madeira i skumringen