Nyhet! TUI Blue – hotellkonsept for individualister

2018-07-16
Marianne M.
Velkommen til en ny type feriehotell. TUI Blue passer for deg som vil legge opp dagene selv, men samtidig kunne velge mellom alt fra trening til områdets kulinariske spesialiteter og innsidertips om genuine opplevelser. Alt toppet med moderne design og fasiliteter som bassenger, spa og restauranter.

TUI Blue er nesten som en buffé for livsnytere. Du velger ut akkurat de opplevelsene som passer for deg. Vil du ligge på en balinesisk solseng og nippe til en avkjølt cava? Gå på språkkurs og lære deg noen setninger på landets språk? Gjøre en indre reise gjennom meditasjonsyoga? Eller utforske turstier blant sauer og ville urter utenfor allfarvei? Det finnes mange muligheter tilgjengelig, men du du velger selv hva du vil gjøre.

Infinitybasseng på TUI Blue Jadran i Kroatia. Illustrasjon stort svømmebasseng ved havet.
Infinitybasseng på TUI Blue Jadran i Kroatia

5 ting som gjør at TUI Blue skiller seg ut

  1. MODERNE DESIGN som ikke bare er delikat men som også gjenspeiler områdets kultur

  2. KOMFORTABLE TECH-LØSNINGER som bluetooth-høytalere på rommet og BLUE-appen der du får full oversikt over alt som skjer

  3. ET GENUINT PREG på både mat og interiør gjør at du opplever landets særpreg

  4. TRENINGSKONSEPTET BLUEF!T kombinerer trening, velvære og kostholdsrådgivning – både individuelt og i grupper

  5. BLUE-GUIDENE som ikke bare er profesjonelle på service men også dyktige innen ulike spesialområder – alt fra trening og kosthold til landets historie

TUI Blue Marmaris Imperial, Marmaris, Tyrkia

Elegant hotell med byfølelse for voksne som reiser uten barn (aldersgrense 16 år). Naturskjønn beliggenhet på en grønn odde en mil utenfor den fargerike feriebyen Marmaris. Det et hyggelig å ta vanntaxi dit, den går rett fra bryggen ved hotellet. Luksuriøs detalj: Her kan du leie din egen cabana ute på bryggen (se bildespillet). I tillegg til herlige solsenger er også en kjølebag med øl, vin, vann og brus inkludert.

Etter en lat dag en halvmeter fra det klukkende vannet frister det kanskje med litt aktivitet. Da tilbyr hotellet blant annet treningsrom, tennisbane, strandvolleyball og kajakker til utlån. I tillegg til at det finnes flere daglige BLUEf!i-timer med alt fra styrketrening til meditativ yoga.

Her kan du lese mer om TUI Blue Marmaris Imperial i Tyrkia »

TUI Blue Rocador, Cala d’Or, Mallorca

Hav, strand og pinjetrær er alt du ser fra frokostrestauranten. Likevel bor du rett ved Cala d’Ors koselige gågater med moderne butikker og fortauskaféer. Og enda nærmere er det til byens vakreste badebukt Cala Gran, der det lyse vannet i den langgrunne bukten gir vannet en magisk turkis farge.

Av BLUE-guidene får du ikke bare vennlig service men også tips om severdigheter, naturutflukter, genuine restauranter og alt annet som er verdt å vite om området. Noen av dem er utdannet innen helse, trening og kosthold, slik at de kan hjelpe deg med å sette sammen et personlig treningsprogram inkludert kostholdsråd.

Her kan du lese mer om TUI Blue Rocador på Mallorca »

TUI Blue Jadran, Tucepi, Kroatia

En kundevurdering som i skrivende stund ligger på 9,8 av 10 mulige sier vel det meste. Dette hotellet overgår gjestenes forventninger på mange plan. Fra designen og den omtenksomme servicen til den vakre beliggenheten mellom pinjeskogen og hotellets egen strand med krystallklart vann.

Nyt ferske lokale rotgrønnsaker og kroatiske spesialiteter i en av de tre restaurantene. Ta en høneblund med ferieboken på nesen ved bassenget. Eller blir med på noen av de mange daglige aktivitetene, alt fra språkkurs til treningstimer og yogatimer. Det går fines turstier til landsbyen Tucepi eller den mer livlige byen Makarska. Hvis du ikke heller foretrekker å leie en sykkel på hotellet.

Her kan du lese mer om TUI Blue Jadran i Kroatia »

Lignende innlegg

Luksuriøse RIU-hotell i vinter

RIU er vårt mest luksuriøse RIU-hotell. De ligger alltid ved stranden, servicen er førsteklasses og det store utvalget av mat holder høy kvalitet. Her tipser vi om vinterens herligste bosteder på Kanariøyene, Kapp Verde, og litt lengre unna som Maldivene og Zanzibar.
2019-06-24

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06