Miniguide til Seychellene

Seychellene står øverst på manges liste over drømmereiser. Her hjelper vi deg med å velge øy og finne den fineste stranden, og vi forteller deg om andre ting du kan gjøre i dette paradiset.
I samarbeid med Seychellenes turistbyrå.

Hvor skal du bo på Seychellene?

Seychellene består av 115 øyer, de tre største er Mahé, Praslin og La Digue. Seychellenes hovedstad Victoria ligger på Mahé, og hele øya syder av liv. Her kan du kombinere strand med regnskog, byliv og spennende markeder.

På den nest største øya Praslin finner du de strendene som du bare har sett på bilder. Her ligger også naturreservatet Vallée de Mai.

La Digue er en mindre øy som knapt har biltrafikk, og du kommer deg enkelt rundt med sykkel. Hvis du reiser med barn, anbefaler vi en av de to siste øyene.

Sykkeltur på Seychellene

Når skal du besøke Seychellene?

Seychellene har et jevnt klima med høye temperaturer og mild vind hele året. Den beste tiden å reise til Seychellene på er i perioden oktober –april, da er vannet rolig og det regner nesten ikke

Hva kan du gjøre på Seychellene?

Å utforske strender, nyte barfotliv og slappe av er et must. Men blir du lei av dette, så finnes det mye annet å gjøre også. Du kan blant annet utforske urørt natur, dykke, vandre i jungelen og dra på øyloffing. Det er også både enkelt og morsomt å reise mellom de tre øyene. De små øyene har urørt natur med koraller, små atoller, og ettersom vannsport ikke er tillatt er det perfekte utfluktsmål for dykkere og snorklere.
I hovedstaden Victoria kan du besøke markedet og oppleve den kreolske kulturen blant fargerike krydder, fersk fisk og eksotisk frukt.

Frodig natur Seychellene

Hvilke strender er finest på Seychellene?

Det er mange fine strender på Sychellene. På Mahé er Anse Intendance en favoritt, en av Praslins fineste er Anse Lazio og gå ikke glipp av Anse Source d’Argent på La Digue.

Seychellene har definitivt noen av verdens vakreste strender. Hvite sandstrender med turkist vann, innrammet av tett jungel og fjell. En ting er sikkert, du kommer ikke til å bli skuffet uansett hvilken øy du velger.

Strand på Seychellene

Lignende innlegg