Mia Högfeldts tips for den perfekte toalettmappa

2018-04-18
Rebecca Oline
Hun er en av Sveriges mest erfarne make up-artister og har i over 25 år sminket og stylet både svenske og internasjonale artister, modeller, programledere og skuespillere. Det innebærer også mye reising, noe som kan tære på huden. Her er Mia Högfeldts beste tips for å holde huden fresh og vakker i ferien.

Her kan du lese mer om taxfree når du flyr med TUI»

Reisesett

1. Bad Norwegian gavesett

Et nytt spennende merke som tilbyr ”snille” produkter for menn helt fri for unødvendig innhold som parabener og alkohol. Inneholder Cream Revitalize Face Anti Wrinkle og ansiktsvasken Wash Face. Taxfreepris: 589,- (butikkpris 795,-).

2. Clarins Face Grab and Fly

Perfekt reisesett med spennende planteekstrakter og alt du trenger til ansiktet, hendig pakket for å ta med i håndbagasjen. Innhold: Instant Eye Make-Up Remover, Gentle Foaming cleanser AST, Hydraquench Mask, Hydraquench Cream, Beauty Flash Balm, Eye Contour Gel. Taxfreepris: 329,-.

For langflyvningen

3. Elizabeth Arden 8 Hour Facial Mist

Et produkt jeg er blitt avhengig av. Gir fukt til flytørr hud og gir nytt liv til makeup som har vært på en stund. Taxfree-pris: 189,- (butikkpris 250,-).

4. Kiehl’s Lip Balm

Jeg får lett tørre lepper og bruker ofte leppebalsam, uansett årstid, og jeg bruker også å gi neglebåndene en runde når jeg først er i gang. Taxfreepris 59,- (butikkpris 75,-).

5. BY TERRY Baume de Rose Lipcare

Et luksuriøst alternativ som gir myke, gode lepper og i tillegg dufter godt av roser. Taxfreepris: 299,- (butikkpris 369,-).

6. Biotherm Biomains

Ytterligere et must i vesken, både til hverdags og på ferie. Hvis du har tørt hår kan du bruke overskuddet fra hendene i håret så unngår du både klissete hender og frynsete hår. Taxfreepris: 69,- (butikkpris 105,-)

7. Depend 3 Step Action Nail Care Kit

For å unngå at neglene fliser seg kan det gjøre susen å gi næring og holde neglene korte. Settet inneholder peeling, olje og neglbåndskrem for regelmessig pleie. Taxfreepris: 149,-(butikkpris 199,-).

For deg på vei til solen

8. Bamse Solkrem

Ikke glem at barnets hud er mer følsomt. Bamses solkrem har SPF 50 og gir bedre beskyttelse. Taxfreepris: 99,- (butikkpris 129,-).

9. Avivir Aloe Vera After Sun

Ikke bare for soleksem, men også insektbitt og andre hudirritasjoner. Snill mot huden, så selv barn kan bruke den. OBS! Ikke kabinvennlig. Taxfreepris: 149,- (butikkpris 229,-).

10. Hawaiian Tropic Body Butter

Både en fin kroppskrem og utmerket som after sun-produkt med fuktighetsgivende aloe vera. Taxfreepris: 99,- (butikkpris 129,-).

11. Gosh Sunkissed Look

Et komplett makeup-sett for deg som vil ha et ”bronzet” utseende. Taxfreepris: 349,-

Tekst:

Jakob Reimerson

Lignende innlegg

Game of Thrones-guide i Dubrovnik

Den siste sesongen av Game of Thrones hadde premiære nå i påsken. Hvor mange ganger i løpet av seriens gang har vi ikke høry Starks slagord "Winter is coming" til nå å være midt i den kalde vinteren. Får du ikke nok av intriger, hevn og drager? I så fall er Dubrovnik det perfekte reisemålet for deg. Vi har satt sammen en Game of Thrones-guide i Dubrovnik! Kanskje blir tomheten etter serien litt lettere å håndtere da.
2019-04-22

Hva er et boutiquehotell?

Boutiquehotell blir vanligvis beskrevet som litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. Hotellet i seg selv kan ofte være grunnen til hele reisen, eller i hvert fall en stor grunn. Her guider vi deg til noen av våre beste boutiquehotell.
2019-04-03

7 reisemål for en vellykket jentetur

Drømmer du om å samle hele jentegjengen og reise bort en helg? Kombinere luksuriøse spabesøk og shopping med strandliv, treningstimer og partynetter – eller en herlig blanding av alt. Her finner du de beste reisemålene for en vellykket jentetur.
2019-04-01

Severdigheter på Kreta – 10 tips

Kreta er Hellas største øy og den har utrolig mye å tilby, alt fra paradisstrender til vingårder. Her er våre 10 utvalgte tips til denne fantastiske øya.
2019-03-25