Melia Hotels på Kapp Verde

Melia Hotels and Resort har flere flotte hotell på Kapp Verde. Disse hotellene har noe som passer for alle, uansett om du reiser med eller uten barn.
I samarbeid med Melia Hotels

Kapp Verde - et paradis i Atlanteren

Kapp Verde ligger mellom Spania og Brasil, midt ute i Atlanterhavet. Landet består av 10 øyer, flytiden er ca. 9 timer og turistene drar hovedsakelig til øya Sal. Endeløse strender, turkist vann, deilig mat – spesielt fisk og skalldyr, samt fantastiske hotell. Du må ikke gå glipp av et besøk i den koselige byen Santa Maria, og liker du vannsport kan ta en snorkletur, eller hvis du tør, bli med på en leksjon i kitesurfing.

Melia Hotels & Resorts har flere fantastiske hotell på øya Sal. Alle er et godt valg hvis du planlegger et besøk på Kapp Verde.

Sol Dunas

Sol Dunas er et familiehotell der barna kan ha det moro samtidig som foreldrene kan slappe av. Hotellet har flere ulike basseng (både for barn og voksne), tennis og strandvolleyball, et slott der barna kan leke og et lite badeland. De ulike restaurantene og bassengbaren tilbyr ulike snacks og matretter for hele familien. Du kan også gå til den store restauranten der det tilbys en stor internasjonal buffé samt en pianobar der du kan nyte noe å drikke i elegante omgivelser.

Bassengområde Melia Resort, Kapp Verde

Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort er et luksuriøst all inclusive-hotell rett ved den vakre stranden – vis à vis et korallrev med fantastisk dyreliv. Servicen og fasilitetene på dette hotellet inkluderer spektakulære suiter, 7 basseng, spa, et komplett treningsrom, herlige matopplevelser, 8 barer, en stor scene for ulike show, små butikker, frisør, tennisbaner og en strandvolleyballbane.

Bassengområde på Melia Dunas Beach Resort

TUI Blue Cabo Verde

TUI Blue Cabo Verde er et luksuriøst hotell kun for voksne i et vakkert område. Her finner du store rom med moderne design, noen med eget boblebad.
Hotellet har flere basseng, spa og et komplett treningssenter. Det finnes flere restauranter å velge mellom, alt fra italiensk til asiatisk.

Bassengområde på Kapp Verde