Overnight oats & chiapudding – våre frukostnyheter

Hva er ferie uten den fantastiske frokosten på hotellet? På flere av våre Family Life-hoteller finner du nydelig havregryn og chia-pudding på frokostbufféen. Hvis du ikke kan vente til sommeren, kan du allerede nå prøve TUIs egen oppskrift på chiapudding.

5 veganske oppskrifter på TUI Blue For Families

For oss i TUI er det viktig å stadig fornye og forbedre bufféene på hotellene våre. De siste årene har vi satset litt ekstra på å sette sammen gode vegetariske og veganske retter som passer for hele familien.

Veganske og glutenfrie rødbetsbiffer – oppskrift

Selv om du ikke er vegetarianer, er det ikke dumt å variere kostholdet. Og det er få ting som kan varieres like bra som grønnsaksbiffer. Her får du oppskriften og hemmeligheten bak TUI Blue For Families perfekte rødbetsbiffer.

Sjokoladebar med peanøttsmør og popcorn

Denne kombinasjonen med peanøttsmør, sjokolade og popcorn skaper en snackbar der balansen mellom søtt og salt er perfekt. Les videre for TUIs oppskrift på sjokoladebar med peanøttsmør og popcorn. Den er både vegansk og glutenfri – så alle kan finne sin favoritt i bufféen på TUI Blue For Families!

Green Power Pizza – vegansk & glutenfri

Her er pizzaen som en gang for alle viser at grønt er godt. I tillegg er det ikke bare en riktig smakfull vegansk pizza med pesto, zucchini og ruccula – den er også glutenfri. På TUI Blue For Families finnes det noe for alle! Prøv gjerne oppskriften på vår Green Power Pizza

Veganske brownies – oppskrift

Hva er vel en ferie uten en syndig god dessert eller en liten kakebit? Her har du TUIS oppskrift på vegansk brownie med mørk sjokolade og valnøtter. Kaken blir god og saftig takket være sviskene. Den er dessuten glutenfri så alle kan finne feriens beste dessert på TUI Blue For Families.

Vegansk kremost – oppskrift

Ost er noe av det vanskeligste å erstatte som veganer. Selv om denne veganske ”cream cheesen” ikke smaker helt som ost, er den fortsatt veldig god. Prøv TUIs oppskrift på vegansk kremost.

Slik lager du vietnamesiske vårruller – og andre spesialiteter

Det vietnamesiske kjøkkenet bugner over av ferske råvarer, spennende smaker og en hel rekke klassiske spesialiteter som bare må smakes på når du reiser gjennom dette vidstrakte landet. Retter som vietnamesiske vårruller med sursøt saus, kongereker i chili og crepe med sjømat er noe av det du får servert på enhver gaterestaurant i Vietnam. Dette er også noen av rettene du kan være så heldig å få lage dersom du går et matlagningskurs på La Veranda Resort på Phu Quoc.
Marianne M. Marianne M.

Mangosmoothie med pasjonsfrukt

Forleng feriefølelsen og lag en herlig forfriskende mangosmoothie hjemme. Med en smak av Thailand blir denne mangosmoothien med pasjonsfrukt en suksess hos både barn og voksne.
Marianne M. Marianne M.

Greske mattretter – 3 oppskrifter til deg som lengter etter Hellas!

Hva er gresk mat for deg? Det greske kjøkkenet er ofte synonymt med Souvlaki, Calamares og Gyros, men det er utrolig mye mer enn dette. Vi stilte det samme spørsmålet til den svenske kokken Sara Begner og fikk både et kort og et langt svar.
Marianne M. Marianne M.

Oppskrift på Bircher müsli

Prøv vår supergode oppskrift på Bircher müsli - en sveitsisk spesialitet som er både sunn og mettende. Perfekt når du kommer hjem fra treningsferien og vil fortsette å spise sundt.

Oppskrift på lobster roll

New York klassikeren har endelig funnet veien til Norden. I forbindelse med det nye året byr vi på oppskriften på den både trendy og lekre «Maine lobster roll» fra restauranten Red Hook Lobster i New York. Sett denne fantastiske retten på menyen og gjestene dine vil elske deg!