Slik lager du vietnamesiske vårruller – og andre spesialiteter

Det vietnamesiske kjøkkenet bugner over av ferske råvarer, spennende smaker og en hel rekke klassiske spesialiteter som bare må smakes på når du reiser gjennom dette vidstrakte landet. Retter som vietnamesiske vårruller med sursøt saus, kongereker i chili og crepe med sjømat er noe av det du får servert på enhver gaterestaurant i Vietnam. Dette er også noen av rettene du kan være så heldig å få lage dersom du går et matlagningskurs på La Veranda Resort på Phu Quoc.
Marianne M. Marianne M. 2018-08-10

Mangosmoothie med pasjonsfrukt

Forleng feriefølelsen og lag en herlig forfriskende mangosmoothie hjemme. Med en smak av Thailand blir denne mangosmoothien med pasjonsfrukt en suksess hos både barn og voksne.
Marianne M. Marianne M. 2018-07-26

Greske mattretter – 3 oppskrifter til deg som lengter etter Hellas!

Hva er gresk mat for deg? Det greske kjøkkenet er ofte synonymt med Souvlaki, Calamares og Gyros, men det er utrolig mye mer enn dette. Vi stilte det samme spørsmålet til den svenske kokken Sara Begner og fikk både et kort og et langt svar.
Marianne M. Marianne M. 2017-02-23

Oppskrift på Bircher müsli

Prøv vår supergode oppskrift på Bircher müsli - en sveitsisk spesialitet som er både sunn og mettende. Perfekt når du kommer hjem fra treningsferien og vil fortsette å spise sundt.
Hilde S. Hilde S. 2017-01-24

Oppskrift på lobster roll

New York klassikeren har endelig funnet veien til Norden. I forbindelse med det nye året byr vi på oppskriften på den både trendy og lekre «Maine lobster roll» fra restauranten Red Hook Lobster i New York. Sett denne fantastiske retten på menyen og gjestene dine vil elske deg!
Hilde S. Hilde S. 2017-01-02