Mangosmoothie med pasjonsfrukt

2018-07-26
Marianne M.
Forleng feriefølelsen og lag en herlig forfriskende mangosmoothie hjemme. Med en smak av Thailand blir denne mangosmoothien med pasjonsfrukt en suksess hos både barn og voksne.

Det er ikke mye som slår det å kjøpe fersk frukt når man er på reise. Å klemme og lukte på myke mangoer på det lokale markedet i Thailand er en stor glede for alle sanser.
Her kommer en oppskrift på en forfriskende smoothie som minner om nettopp Thailand

Mangosmoothie med pasjonsfrukt

(2 personer)
225g terninger med frossen mango, halvtint
6 dl pasjonsfruktjuice
0,5 presset lime
2 pasjonsfrukter
Bland den halvtinte mangoen med juice og limesaft i en blender. Hell opp i to glass. Del og grav ut pasjonsfruktene med skje, putt dem rett i glassene og NYT!

Her finner du flere gode smoothieoppskrifter.

Lignende innlegg

Afternoon Tea verden over

En klassisk Afternoon Tea består av et bord fullt av godsaker, scones, sandwicher og mange ulike tesorter, på et fin oppdekket bord. Tradisjonen er opprinnelig fra England, men i dag kan du nyte en Afternoon Tea på mange ulike måter og steder i verden. Her kommer tips til noen ekte gullkorn, både tradisjonelle og med en liten vri!
2019-03-11

Hva betyr all inclusive – intervju med en ekspert

Når du velger all inclusive er alle måltider og drikke inkludert. Men hvis du synes det er vanskelig å planlegge et måltid for fire personer – tenk deg da å daglig planlegge tre bufféer til hundrevis av gjester! Derfor passet jeg på å spørre Ange Rivero som jobber på Nordotel om hvordan de sikrer alle favorittretter og samtidig byr på nye matopplevelser på Bahia Feliz på Gran Canaria.
2019-03-06

Er blå mat nøkkelen til et langt liv?

De siste årene har begrepet blå soner og blå mat blitt mer og mer omtalt. Fremfor alt det faktum at menneskene som er bosatte i de blå sonene lever et både lengre og friskere liv. Det har også blitt gitt ut kokebøker om den blå maten og dens nesten magiske helseeffekt. Men hvor ligger de blå sonene, hva er blå mat og hvorfor er menneskene som lever der friskere enn andre? La oss finne svar på spørsmålene!
2019-03-06

Reisetips for veganere

Er du veganer og lurer på hvor du skal reise? På noen reisemål kan det være veldig lett å være veganer, og andre steder kreves det betydelig mer planlegging. Hvilke reisemål passer egentlig best og hva skal du tenke på? Her kommer noen matnyttige tips for deg som er veganer og vil ut å reise!
Marianne M. Marianne M. 2018-11-26