Luksuriøse RIU-hotell i vinter

2019-06-24
RIU er vårt mest luksuriøse RIU-hotell. De ligger alltid ved stranden, servicen er førsteklasses og det store utvalget av mat holder høy kvalitet. Her tipser vi om vinterens herligste bosteder på Kanariøyene, Kapp Verde, og litt lengre unna som Maldivene og Zanzibar.

I samarbeid med Riu Hotels and Resorts
riulogo

RIU Palace Oasis, Gran Canaria

Nyrenoverte RIU Palace Oasis ligger med egen utgang til Maspalomasstranden. Hotellet har en frodig hage med palmer og kunstige innsjøer, spa, treningsrom og en golfbane i nærheten. Du har tre ulike basseng å velge mellom og hovedbassenget er oppvarmet om vinteren. For barna finnes det både lekerom, lekeplass og barnebasseng. En stor frokostbuffé er inkludert og du kan legge til halvpensjon der velsmakende middager er inkludert hver kveld. Hva sier om nygrillet fisk, tapas og sjokoladefontene?

RIU Palace Oasis har tre herlige bassenger og direkte utgang til stranden.
RIU Palace Oasis har tre herlige bassenger og direkte utgang til stranden.

RIU Palace Maspalomas, Gran Canaria

Ovenfor havet og Playa del Ingles sanddyner på Gran Canaria ligger RIU Palace Maspalomas. Hotellet har flere bassenger som alle er oppvarmet om vinteren. Frokostbuffé er inkludert i prisen og du kan legge til halvpensjon der middag er inkludert hver kveld. Nettopp maten er noe som mange av våre gjester setter pris på dette hotellet og det samme gjelder beliggenheten ved den fantastiske Maspalomas-ørkenen. Gå heller ikke glipp av den herlige strandpromenaden som går til San Agustin og Meloneras.

Riu Palace Maspalomas ligger ovenfor havet og sanddynene i Playa del Ingles.
Riu Palace Maspalomas ligger ovenfor havet og sanddynene i Playa del Ingles.

RIU Palace Tenerife, Tenerife

Rett ved havet sør på Tenerife ligger RIU Palace Tenerife. Mellom hotellet og bassenget er det store grønne flater, palmer og solsenger, og du kan velge mellom tre basseng, både innendørs og utendørs. Om vinteren er bassenget oppvarmet og ved havet ligger det et fantastisk infinitybasseng. Frokost er inkludert i prisen og du kan i tillegg bestille halvpensjon. Det er fantastisk å sitte på hotellets terrasse og se solen gå ned over naboøya La Gomera.

Riu Palace Tenerife ligger rett ved havet, nær stranden Playa del Duque.
Riu Palace Tenerife ligger rett ved havet, nær stranden Playa del Duque.

RIU Palace Jandia, Fuerteventura

Våkne med utsikt over det turkise og den hvite sanden på RIU Palace Jandia. Ta et morgenbad i Atlanterhavet eller i bassenget som også har havutsikt. Frokost er inkludert i prisen og du kan legge til halvpensjon der en velsmakende middagsbuffé er inkludert. Vil du gjøre mer enn å sole deg og bade kan du leie sykkel, surfebrett eller bil for å utforske mer av Fuerteventura. Vi anbefaler en spasertur inn til landsbyen Morro Chable, veien kantes av koselige kaféer og barer.

Riu Palace Jandia ligger langs den vakre hvite stranden på Fueteventura.
Riu Palace Jandia ligger langs den vakre hvite stranden på Fueteventura.

RIU Palace Cabo Verde, Sal, Kap Verde

Utenfor Santa Maria på øya Sal finner du RIU Palace Cabo Verde. Hotellet har flere bassenger og som gjest kan du også bade i nabohotellets ClubHotel RIU Funanas basseng. All inclusive er inkludert i prisen og hotellet har fire restauranter og hele syv ulike barer. Det finnes barnebasseng, lekeplass og internasjonal barneklubb. Hotellet ligger midt på den lange, vakre stranden som har mange solsenger og parasoller. På Sal kan du i tillegg sole deg og bade, se sitronhaier, bestille en ridetur på stranden og rusle i vakre Santa Maria.

RIU Palace Cabo Verde ligger mitt på stranden på Sal.
RIU Palace Cabo Verde ligger mitt på stranden på Sal.

RIU Palace Maldivas, Maldivene

Luksuriøse RIU Palace Maldivene er et helt nybygd hotell på øya Kedhigandu i Dhaalu Atoll. Her er all inclusive inkludert og du kan bo i en egen vannvilla med privat basseng. Når du bor på RIU Palace Maldivene har du også tilgang til nabohotellet RIU Atolls fasiliteter - hotellene ligger på ulike øyer men bindes sammen av en gangbro.

Du har tilgang til spa, treningsrom, internasjonal barneklubb og fremfor alt den kritthvite paradisstranden og vannet som minner om et tropisk akvarium.

Nybygde RIU Palace Maldivas på Maldivene er den ultimate ferieluksusen.
Nybygde RIU Palace Maldivas på Maldivene er den ultimate ferieluksusen.

RIU Palace Zanzibar, Zanzibar

I strandparadiset Zanzibar ligger RIU Palace Zanzibar, et voksenhotell med ekstra av alt. Her er all inclusive inkludert i prisen, hotellet ligger på den pudderhvite stranden, nabo med det turkise vannet. Hotellet har tre restauranter og tre barer, flere basseng og et herlig spa.

Nybygde RIU Palace Maldivas på Maldivene er den ultimate ferieluksusen.
Nybygde RIU Palace Maldivas på Maldivene er den ultimate ferieluksusen.

Lignende innlegg

Lanzarote med barn

Kanariøya Lanzarote har herlige strender, barnevennlige hotell og masse aktiviteter for hele familien. Her får du en oversikt over hva du ikke må gå glipp av når du reiser til Lanzarote med barn.
2019-08-22

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06