Å fly med barn – verdifulle tips

Jeg har flydd med barna mine fra de var to måneder gamle. Vi har flydd langt og kort, på dagtid og om natten. Jeg har flydd med barn som har blitt syke, og jeg har vært på flyturer som har vært like koselige som en kveld i tv-sofaen. Og jeg kan si med hånden på hjertet at det alltid har gått over all forventning å fly med barn. Og det er alltid verdt det.
Marianne M. Marianne M. 2018-10-04

7 gode vaner å ta med seg hjem fra ferien

Det er ikke så lenge siden ferien, og her får du tips om 7 gode ferievaner som kan være lurt å fortsette med for å få en bedre hverdag hjemme. Med disse 7 gode vanene blir tiden til neste reise litt lettere og mye morsommere.
Marianne M. Marianne M. 2018-09-10

Riad i Marrakech – du bor som i et eventyr

Gatene i Marrakech surrer av selgere, gatemusikanter, vespaer og esler lastet med tepper og tekstiler. Åpner du porten til en riad, en marokkansk variant av bed & breakfast, møter du et fredelig, stille og magisk sted bare et par skritt fra den myldrende medinaen. Å bo på riad i Marokko er ikke bare balsam for sjelen, men også en drøm for deg som er interessert i interiørdesign.
Marianne M. Marianne M. 2018-08-24

Nyhet! TUI Blue – hotellkonsept for individualister

Velkommen til en ny type feriehotell. TUI Blue passer for deg som vil legge opp dagene selv, men samtidig kunne velge mellom alt fra trening til områdets kulinariske spesialiteter og innsidertips om genuine opplevelser. Alt toppet med moderne design og fasiliteter som bassenger, spa og restauranter.
Marianne M. Marianne M. 2018-07-16

Håndklekunst – fra 1600-tallet til i dag

De fleste av oss har sett håndklekunsten som dukker opp på hotellrommene våre. Det er svaner, elefanter og andre fantasifulle kreasjoner som ligger på hotellsengen. Men bortsett fra at det er en hyggelig overraskelse – hva er greia? Les videre for å oppdage håndklekunstens historie og formål.
Rebecca Oline Rebecca Oline 2018-04-19

Mia Högfeldts tips for den perfekte toalettmappa

Hun er en av Sveriges mest erfarne make up-artister og har i over 25 år sminket og stylet både svenske og internasjonale artister, modeller, programledere og skuespillere. Det innebærer også mye reising, noe som kan tære på huden. Her er Mia Högfeldts beste tips for å holde huden fresh og vakker i ferien.
Rebecca Oline Rebecca Oline 2018-04-18

De beste partyreisemålene

Mange forbinder sommer og ferie med party. Men hvor finner du de beste partystedene i sommer? Her kan du lese om noen av de beste partyreisemålene i verden, der du ikke bare finner fartsfylte klubber, barer og fester, men også myke sandstrender, luksuriøse basseng og turkist vann der du kan slappe av dagen derpå.
Marianne M. Marianne M. 2018-04-11

Havskilpaddenes Hellas - med havet som arbeidsplass

Noen av de viktigste strendene for havskilpaddens forplantning ligger i Hellas. Archelon er en organisasjon som samarbeider med lokalbefolkningen og turistindustrien for å beskytte havskilpaddene og deres hjemmemiljø. Vi har møtt medarbeiderne som har paradisstrendene som sin arbeidsplass.
Marianne M. Marianne M. 2018-03-16

9 tips for bedre feriebilder – få flere likes med bedre bilder

Vil du lykkes med Instagrambildene? Her får du de beste tipsene fra en ekspert om hvordan du tar bedre bilder i ferien, selv om du kun bruker mobilen!
Rebecca Oline Rebecca Oline 2018-03-05

Planlegg flyturen din - de beste tipsene for en lang flytur

Ikke la en lang flytur stoppe deg fra å se verden. Ja, det er langt til Thailand, Mauritius og Australia, men forbered deg på den lange flyturen og gjør reisen til en fantastisk opplevelse.
Rebecca Oline Rebecca Oline 2018-02-19

På flyet: hvilken type er du?

Kjenner du igjen denne typen på flyet? Tech-soveren, pusleren eller podderen. Hvilken er du? Eller enda viktigere: hvilken type havner du som regel ved siden av på flyet?
Marianne M. Marianne M. 2018-02-19

Digital detox – ferie fra mobilen

En stor del nordmenn oppgir at de sjekker jobbmailen i ferien, og vårt nærvær på sosiale medier øker med et par timer i ferien. Men det er på vei til å endre seg, ettersom en digital detox har blitt en stadig sterkere trend blant ferierende. Her får du litt tips og idéer til hvordan du gjennomfører en digital detox, og hvordan du gir hjernen en mulighet til å hvile seg ordentlig og holde mer fokus på tanker og relasjoner.
Marianne M. Marianne M. 2018-01-16

12 begivenheter du ikke vil gå glipp av i 2018

Et år med både Vinter-OL og Fotball-VM venter oss. Pluss mange andre fargesprakende folkefestivaler. Hva sier du for eksempel om ”tomatkastefestival” i Spania. Notting Hill-karnevalet i London og den thailandske fullmånefesten Loy Krathong. Her finner du hele listen – be there or be square.
Marianne M. Marianne M. 2018-01-10

Året 2017 i feriebilder

Vi har nå tatt farvel med 2017 og begynt på 2018. Hva passer vel bedre da enn å ta en liten gjennomgang av året 2017 i form av bilder? De illustrerer hendelser vi vil gi litt ekstra oppmerksomhet, våre mest populære artikler og innlegg med flest likes. Helt enkelt en masse lekre bilder
Marianne M. Marianne M. 2018-01-08

7 hjemsøkte byer for en Halloweekend

Mange byer får et helt ny atmosfære om høsten. Berlin om sommeren og Berlin om høsten er som to ulike byer. Da er det kanskje ikke så rart at høsten får allerede skumle spøkelseshistorier til å bli enda skumlere. Her kan du lese om 7 hjemsøkte steder som kan gjøre din høstweekend til en Halloweekend!
Marianne M. Marianne M. 2017-10-20

Syv tips for å unngå post vacation blues

Du kommer hjem fra ferien. I begynnelsen føler du deg ganske avslappet og full av energi. Kanskje du møter igjen personer som du savnet mens du var borte. Men i takt med at hverdagen smyger seg på, e-postbunken vokser og solfargen blekner, er det lett å få et snev av det som på engelsk kalles for post vacation blues, en depresjon etter ferien. Her får du syv tips til hvordan du kan takle den!
Marianne M. Marianne M. 2017-09-13

(U)vanlige spørsmål om ferien

Det finnes ingen dumme spørsmål. Derimot finnes det vanskelig spørsmål, som gjerne dukker opp midt i kaoset når du skal rekke å fikse alt før ferien. Her ser du noen av spørsmålene våre selgere får av kunder som skal ut å reise.
Marianne M. Marianne M. 2017-07-19

Golf uten grenser langs Algarvekysten

Er, eller ønsker du å bli en golfer? Portugal har en sterk tiltrekning på dedikerte golfere. Og hvis du noen gang har gått en runde på en av banene ved havet, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor.
Marianne M. Marianne M. 2017-07-06

Vi spør piloten Bojan i TUI!

Bli kjent med Bojan Stankovic og hans rolle som pilot hos TUI. Hvordan kan et fly egentlig fly? Er det skummelt å være pilot? Det er mange spørsmål som dukker opp når det snakkes om å fly, og her gir Bojan svar på noen av disse!
Marianne M. Marianne M. 2017-06-30

10 selfie-spots i LA (+ 1 ekstra gullkorn!)

Ikke kast bort tiden på å lete etter en perfekt bakgrunn til selfien din. Her har du 11 steder i Los Angeles som oser av LA-følelsen og garantert gir deg mange likes!
Marianne M. Marianne M. 2017-05-26

Tips til bryllupsreisen - luksus, middels og budsjett

Mange nygifte par ønsker å gjøre bryllupsreisen til livets mest luksuriøse opplevelse. Andre har allerede brukt opp alt på selve bryllupet og må tenke økonomisk. Uansett så er det viktigste at reisen blir et vakkert, romantisk minne. For å hjelpe deg på veien har vi funnet frem tips i tre ulike prisklasser.
Marianne M. Marianne M. 2017-05-16

Trening i ferien

Livsnyter og treningsentusiast Maria Nymo har gitt oss sine beste tips for trening i ferien! Ta en titt på Marias fantastiske blogg for mer inspirasjon og reisereportasjer fra hele verden.
Hilde S. Hilde S. 2017-05-15

Kunsten å velge riktig sete ombord

Det er enkelt å bestille sitteplass ombord , og når du forhåndsbestiller kan du velge plass ved siden av dem du reiser sammen med. Du vet jo også hva som er viktig for deg. Vil du ha vindusplass, plager støynivået deg, liker du å sitte nær toalettene, eller vil du ut av flyet så fort som bare mulig?
Hilde S. Hilde S. 2017-04-19

Driks i ferien

Tallerkenene er tomme og magen full. Det er da spørsmålene dukker opp: Skal vi gi driks? Hvor mye? Ettersom drikskulturen varierer fra land til land er det ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre. Her er en liten guide til hvor mye som vanlig å gi i driks.
Marianne M. Marianne M. 2017-03-22

Makarska – en kroatisk kystperle

Den lille havnebyen Makarska ligger mellom de majestetiske fjellene og det turkise havet utenfor Kroatia. I denne perlen på den dalmatiske kysten er det mange som finner sitt ferieparadis.
Hilde S. Hilde S. 2017-03-20

Golfkølledesignerens guide til golf i Belek, Tyrkia

Belek i Tyrkia er et av Europas største golfreisemål. Det som en gang bare var en liten landsby utenfor Antalya kalles nå med rette for en riviera – med hotell og golfbaner i verdensklasse. Kombinasjonen av førsteklasses golf med sol, bad og luksuriøse bosteder er vanskelig å slå. Og ifølge den tyske golfkølledesigneren Benjamin er nattgolf noe du ikke må gå glipp av.
Marianne M. Marianne M. 2017-03-10

Juving - adrenalinkick mellom fjell og vannfall

Noen feriesteder forbinder vi med forskjellige idretter og trening, slik som kitesurfing og windsurfing på Den dominikanske republikk, bølgesurfing i Costa Rica, golf på Algarve og levadavandring på Madeira (turer langs øyas vanningskanaler). På Madeira kan du i tillegg prøve noe som ikke mange av vennene dine har gjort før deg – nemlig juving.
Hilde S. Hilde S. 2017-01-21

14 filmer som inspirerer oss til å reise

For mange gir en god film følelsen av å reise, andre synes at de reiser når de leser. Noen vil antagelig synes at livet i seg selv er en reise. Men for oss er det nok bare er en ting som gjelder - det er å faktisk reise. Filmer inspirerer i alle fall oss til å reise. Både til å dra dit filmen utspiller seg, men også bare for turens skyld.
Hilde S. Hilde S. 2017-01-19

Turtips på Kanariøyene

Ta på deg fjellskoene og oppdag en ny og ukjent side av Kanariøyene. I de tåkelagte fjellene venter den ville og uberørte naturen med terrassedyrking, mandeltrær og laurbærskoger med sølvaktig skjær.
Hilde S. Hilde S. 2017-01-11

Verdens beste løp for deg som elsker å reise

Mer trening pleier å være et av de vanligste nyttårsløftene. Gjør det litt morsommere og lettere å holde årets løfte med en artig kombinasjon – trene OG reise.
Hilde S. Hilde S. 2017-01-05