La deg inspirere av Sri Lanka

Sri Lanka byr på alt fra langgrunne sandstrender, regnskog og templer til safariparker.

Tre grunner til å oppleve vinterens store nyhet!

  1. Sri Lanka er perfekt både for familier og alle andre som vil oppleve så mye som mulig i ferien. Dra på utflukt i de glitrende grønne fjellene. Ta en titt på Sri Lankas innholdsrike dyreliv med blant annet elefanter og leoparder. Eller smak på Ceylon-te – du er garantert å ta med deg noen velduftende sorter hjem.

  2. Kunne du tenke deg å bo rett ved stranden på et historisk og romantisk hotell fra kolonitiden? Eller vil du helst fylle dagene med aktiviteter sammen med resten av familien? Vi har et stort utvalg av hoteller på Sri Lanka, og et av dem passer for deg – uansett hvem du er eller hvem du reiser sammen med.

  3. Sri Lanka har en fargerik matkultur. Fersk fisk, kokosnøtter rett fra trærne og massevis av krydder. Maten er ikke like sterk som i India, men akkurat som hos naboen bruker man mye karri på Sri Lanka. Rettene består som regel av ris, kokos og fersk fisk. Prøv Roti, et lekkert, innbakt flatbrød eller «hoppers» - en slags hard pannekake som serveres med forskjellig tilbehør.