2016-11-03

La deg inspirere av Sri Lanka

Sri Lanka byr på alt fra langgrunne sandstrender, regnskog og templer til safariparker.

Tre grunner til å oppleve vinterens store nyhet!

  1. Sri Lanka er perfekt både for familier og alle andre som vil oppleve så mye som mulig i ferien. Dra på utflukt i de glitrende grønne fjellene. Ta en titt på Sri Lankas innholdsrike dyreliv med blant annet elefanter og leoparder. Eller smak på Ceylon-te – du er garantert å ta med deg noen velduftende sorter hjem.

  2. Kunne du tenke deg å bo rett ved stranden på et historisk og romantisk hotell fra kolonitiden? Eller vil du helst fylle dagene med aktiviteter sammen med resten av familien? Vi har et stort utvalg av hoteller på Sri Lanka, og et av dem passer for deg – uansett hvem du er eller hvem du reiser sammen med.

  3. Sri Lanka har en fargerik matkultur. Fersk fisk, kokosnøtter rett fra trærne og massevis av krydder. Maten er ikke like sterk som i India, men akkurat som hos naboen bruker man mye karri på Sri Lanka. Rettene består som regel av ris, kokos og fersk fisk. Prøv Roti, et lekkert, innbakt flatbrød eller «hoppers» - en slags hard pannekake som serveres med forskjellig tilbehør.

Lignende innlegg

Melia Hotels på Kapp Verde

Melia Hotels and Resort har flere flotte hotell på Kapp Verde. Disse hotellene har noe som passer for alle, uansett om du reiser med eller uten barn.
2019-11-27

TUI Blue For All – Reis bort og kom nærmere hverandre

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som spør kokken om oppskriften, gjerne låner en sykkel for å utforske på egen hånd eller overbeviser hele familien om å prøve yoga i soloppgangen. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For All.
2019-11-06

Bærekraftig turisme på Kapp Verde

De siste tiårene har besøkende til Kapp Verde blitt flere, og det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Like lange strender som somre og behagelig klima hele året. Et økt antall gjester har medført mer avfall, noe som vi ønsker å gjøre noe med gjennom TUI Clean & Green-prosjektet på Kapp Verde, ett TUI Care Foundation-initiativ med fokus på avfall, energi og vann.
2019-10-28

Bangkoks beste streetfood

Bangkoks gatemat er rangert som en av de beste i verden, og det er lett å forstå hvorfor. På hvert hjørne står det en matvogn, det oser og ryker og en duft av fiskesaus, sitrongress og chili slår imot deg. Fortsett å lese dersom du ikke vil gå glipp av Bangkoks beste streetfood under ditt neste besøk i denne spennende storbyen.
2019-10-24