2019-10-29

Klimakompenserte hotell på Kanariøyene

Her får du tips om hotell på Kanariøyene der klimakompensasjonen er inkludert i prisen. Velger du å fly med TUI fly eller TUI Airwais er i tillegg klimakompensasjon av flyreisen inkludert.

I Bahia Feliz på Gran Canaria har vi tre fantastiske familiehotell, TUI Family Life Tres Vidas, TUI Family Life Las Pitas og TUI Family Life Orquidea. Alle tre er klimakompenserte hotell og du har tilgang til alle fasiliteter på hele området, uansett hvilket av TUI Family Life-hotellene du bor på.

Hotellene ligger rett ved strandpromenaden, det finnes et lite badeland og du har mulighet for å bestille all inclusive. Her finnes det barneklubb, Bamse stikker innom hver dag og det arrangeres aktiviteter for hele familien, både på dag- og kveldstid.

Bassengområde

RIU Vistamar, Gran Canaria

Bo med Gran Canarias beste utsikt på Riu Vistamar på Gran Canaria. Alle rom har havutsikt, det finnes flere bassenger og all inclusive er inkludert i prisen. Hotellet har kostnadsfri buss ned til den vakre stranden. Det finnes lekeplass for barna, treningsrom hvis du vil trene og flere restauranter.

Bassengområdet på Riu Vistamar

TUI Family Life Flamingo Beach Resort, Lanzarote

TUI Family Life Flamingo Beach Resort ligger ved sandstranden i Playa Blanca på Lanzarote. Du bor i leiligheter rundt omkring på hotellområdet og ved det herlige bassengområdet. Du kan velge mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter og alle er nyrenoverte i skandinavisk stil.

Hotellområdet har hovedbasseng, barnebasseng med noen vannsklier og babybasseng, barneklubb og lekeplass, og Bamse stikker også innom og hilser på hver dag. Det arrangeres aktiviteter for hele familien både på dagtid og om kvelden, og det tilbys både treningstimer, treningsrom og tennisbane – med andre ord, her finner du det meste!

Bassengområdet på Playa Flamingo

Blue Star Marylanza Suites & Spa, Tenerife

Bo i gåavstand til Playa de Las Americas og Los Cristianos på Blue Star Marylanza Suites & Spa. Her finnes det tre basseng, lekeplass for barna og dessuten ett av Tenerifes beste spa- og treningssentre. Det arrangeres aktiviteter for hele familien flere dager i uken, og Bamse stikker innom og hilser på.
Du kan bestille all inclusive som tillegg og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.

Bassengområdet på Marylanza

RIU Oliva Beach Resort

Vil du bo ved den bredeste sandstranden på Fuerteventura? Da skal du velge RIU Olivia Beach Resort. Her er det to store basseng, all inclusive er inkludert i prisen og barna har sitt eget barnebasseng og lekeplass. Vil du røre på deg i ferien finnes det både treningsrom, tennisbane og mulighet for strandvolleyball.
Det går buss til byen Corralejo som ligger 15 minutter unna.

Bassengområde

Riu Palace Meloneras, Gran Canaria

Dette er et elegant hotell med herlig utsikt over havet. Riu Palace Meloneras har infinity-basseng og tre bassenger som er omgitt av solsenger og frodig vegetasjon. Det finnes spa, treningsrom og en golfbane i nærheten. Eget barnebasseng for barna. Du kan betale ekstra for halvpensjon, da er middag hver kveld i en av restaurantene inkludert.

Hotellet har en egen utgang fra hagen til strandpromenaden, og langs den finner du kaféer, restauranter og små butikker.

Bassengområde

Lignende innlegg

Hotellfavoritter i og omkring Dubai

I Dubai finner du alt du kan ønske deg. Fine strender, imponerende hotell og førsteklasses shopping. Med så mange flotte hotell å velge mellom, kan det likevel være vanskelig å finne akkurat det som passer for deg. Her er en liste med fem favoritter til både familier og voksne som reiser uten barn.
2019-12-16

Blue Star 2.0 – nyt, opplev & bidra positivt

Fra april 2020 står navnet Blue Star for noe nytt og enda bedre. Vi utvikler disse 50 favoritthotellene slik at du kan nyte feriedagene på en måte som reduserer belastningen på miljøet, klimaet og lokalsamfunnet.
2019-12-11

TUI Blue For Two – for dere som reiser på tomannshånd

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vil komme nærmere reisemålet og den du reiser sammen med, for deg som vil ta vare på gamle forhold og skape nye. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Two, tidligere TUI Sensimar.
2019-11-06

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10