2019-10-29

Klimakompenserte hotell på Kanariøyene

Her får du tips om hotell på Kanariøyene der klimakompensasjonen er inkludert i prisen. Velger du å fly med TUI fly eller TUI Airwais er i tillegg klimakompensasjon av flyreisen inkludert.
Bassengområde

RIU Vistamar, Gran Canaria

Bo med Gran Canarias beste utsikt på Riu Vistamar på Gran Canaria. Alle rom har havutsikt, det finnes flere bassenger og all inclusive er inkludert i prisen. Hotellet har kostnadsfri buss ned til den vakre stranden. Det finnes lekeplass for barna, treningsrom hvis du vil trene og flere restauranter.

Bassengområdet på Riu Vistamar

TUI Family Life Flamingo Beach Resort, Lanzarote

TUI Family Life Flamingo Beach Resort ligger ved sandstranden i Playa Blanca på Lanzarote. Du bor i leiligheter rundt omkring på hotellområdet og ved det herlige bassengområdet. Du kan velge mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter og alle er nyrenoverte i skandinavisk stil.

Hotellområdet har hovedbasseng, barnebasseng med noen vannsklier og babybasseng, barneklubb og lekeplass, og Bamse stikker også innom og hilser på hver dag. Det arrangeres aktiviteter for hele familien både på dagtid og om kvelden, og det tilbys både treningstimer, treningsrom og tennisbane – med andre ord, her finner du det meste!

Bassengområdet på Playa Flamingo

Blue Star Marylanza Suites & Spa, Tenerife

Bo i gåavstand til Playa de Las Americas og Los Cristianos på Blue Star Marylanza Suites & Spa. Her finnes det tre basseng, lekeplass for barna og dessuten ett av Tenerifes beste spa- og treningssentre. Det arrangeres aktiviteter for hele familien flere dager i uken, og Bamse stikker innom og hilser på.
Du kan bestille all inclusive som tillegg og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.

Bassengområdet på Marylanza

RIU Oliva Beach Resort

Vil du bo ved den bredeste sandstranden på Fuerteventura? Da skal du velge RIU Olivia Beach Resort. Her er det to store basseng, all inclusive er inkludert i prisen og barna har sitt eget barnebasseng og lekeplass. Vil du røre på deg i ferien finnes det både treningsrom, tennisbane og mulighet for strandvolleyball.
Det går buss til byen Corralejo som ligger 15 minutter unna.

Bassengområde

Riu Palace Meloneras, Gran Canaria

Dette er et elegant hotell med herlig utsikt over havet. Riu Palace Meloneras har infinity-basseng og tre bassenger som er omgitt av solsenger og frodig vegetasjon. Det finnes spa, treningsrom og en golfbane i nærheten. Eget barnebasseng for barna. Du kan betale ekstra for halvpensjon, da er middag hver kveld i en av restaurantene inkludert.

Hotellet har en egen utgang fra hagen til strandpromenaden, og langs den finner du kaféer, restauranter og små butikker.

Bassengområde

Lignende innlegg

TUI Blue For Families – våre beste familiehotell

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vet at bassenget er et stormende verdenshav og som trives best når hele familien er samlet. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Families, tidligere TUI Family Life.
2019-11-06

Bærekraftig turisme på Kapp Verde

De siste tiårene har besøkende til Kapp Verde blitt flere, og det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Like lange strender som somre og behagelig klima hele året. Et økt antall gjester har medført mer avfall, noe som vi ønsker å gjøre noe med gjennom TUI Clean & Green-prosjektet på Kapp Verde, ett TUI Care Foundation-initiativ med fokus på avfall, energi og vann.
2019-10-28

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken øy er best?

Sommer hele året med 2700 soltimer, temperaturer som sjelden kryper under 20 grader og strender så langt øyet kan se. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor øyene lokker så mange besøkende. Vanskeligere kan det være å velge hvor du skal reise. Hvilken øy er best? Gran Canaria eller Tenerife? Her får du hjelp til å velge hvilken øy som passer for deg.
2019-10-26

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10