Klimakompenserte familiehotell – bare hos TUI

2019-05-06
TUI FAMILY LIFE heter hotellene for familiens beste ferie. Der finner du alt fra store basseng til barneklubber, treningstimer, sunn mat og mye annet. Men ikke nok med det. TUI er også det eneste selskapet i reisebransjen som klimakompenserer vårt viktigste hotellkonsept for familier. Og for den saks skyld, alle våre andre konsepthotell også.

Slik fungerer det

Vi kompenserer for de klimagassutslippene oppholdet ditt medfører, basert på din andel i hotellets strømforbruk, oppvarming og drivstofforbruk hos hotellets kjøretøy. Det gjør vi gjennom investeringer i blant annet sol-, vind- og vannkraft i India, Thailand og Vietnam. Utslipp fra ditt bosted kompenseres altså av redusert utslipp der. Prosjektet vi har valgt tilhører FNs rammeverk Clean Development Mechanism.

Joda, flyreisen kompenseres også

Men flyet da? Ta det med ro, også på det området er ferien klimakompensert dersom du reiser med våre egne flyselskap TUI fly eller TUI Airways. I vinter blir eksempelvis våre direkteavganger fra Oslo til Mexico, og Oslo til Vietnam, klimakompensert. Det samme gjelder vår direkteflygning fra Trondheim til Thailand.

Alle TUI Family Life-hotell. Pluss 214 andre

Og når det gjelder bosted er det langt fra bare de de 22 TUI Family Life-hotellen vi kompenserer for. Men i prinsippet alle våre egne konsepthotell. Blant annet de populære Blue Star-hotellene, TUI Sensimar for voksne som reiser uten barn, 5-stjerners TUI Sensatori, livsstilskonseptet Robinson og TUI Magic Life. Totalt er det 236 hotell som er inkludert i TUIs unike satsning på klimatkompenserte bosteder.

Her kan du lese mer om å reise klimakompensert med TUI.

Familieferie

Lignende innlegg

Voksenhotell i Thailand – 12 tips

Strender, byer og fantastiske smaksopplevelser har lokket voksne og par til Thailand i flere tiår. Landet er kjent som et prisgunstig reisemål med eksotisk miljø, spesielt populært for romantiske ferier, bryllupsreiser og bryllup. Bare se på hotellet Let’s Sea Hua på bildet over! Er du ute etter kvalitetstid med dine nærmeste, slippe kranglete barn, folkemasser eller bare skape felles minner for livet skal du se hit – her er en guide til de beste voksenhotellene i Thailand!
2019-06-16

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16