Jessica Frejs mattips i Montenegro

Den svenske matbloggeren og tv-kokken Jessica Frej besøkte Montenegro med TUI i september. Her er hennes beste mat- og restauranttips i landet hun kaller eventyrlig vakkert.

Jessica Frej

Alder: 28 år
Jobb: Blogger om mat på Amelia.se, har en youtubekanal, deltar regelmessig i TV4 Nyhetsmorgon og har skrevet flere kokebøker.
Aktuell: Har nettopp utgitt kokeboken "Supergott ock supersnabbt " – en kokebok med enkle oppskrifter og så få ingredienser som mulig. Hun har også en egen youtubekanal: Lättlagat med Jessica Frej.

Jessica Frejs beste mattips fra Montenegro

  1. Al Posto er en restaurant i Porto Montenegro. Prøv deres burrata, carpaccio med pærer og gorgonzola samt oksefilet med trøffelsaus. Ekstra pluss til vinen med det herlige navnet Zlatan.

  2. Baren Caspar i gamlebyen. Den har et stort utvalg av øl og drinker samt en koselig atmosfære.

  3. Maissuppen på Hotell Budva er helt unik.

  4. Nyt gyros i den lille hurtigmatkiosken i Budva. Gå langs strandpromenaden og hold utkikk etter en gyrokiosk i midten som har røde skilt. Velg gyro med svinekjøtt og alt tilbehør – fantastisk godt!

  5. Restaurant Konoba Demizana i Budva. Jeg anbefaler blekksprut

  6. Spør lokalbefolkningen. Det er her du får de beste tipsene til gullkorn du ikke finner på egen hånd.

Flere tips i Montenegro

Jessica bodde på Blue Star Aleksandar og besøkte også hotellet Regent Porto Montenegro som hun absolutt kan anbefale.
– I tillegg til all de gode restaurantene du kan besøke, anbefaler jeg også å leie bil og oppleve området rundt Montenegro samt ta en båttur på Lake Skadar, sier Jessica.

Les mer om TUIs reiser til Montenegro.