Hotellnyhet i Bulgaria

2016-11-07
Marianne M.
På vårt nyeste TUI Family Life i Sunny Beach kan barna sette sammen ferien slik at den blir akkurat slik de ønsker. De kan selv velge alt fra favorittretter i barnebufféen til aktiviteter i barne- og ungdomsklubbene, noe som gjør at barna vil stortrives på TUI Family Life Nevis Resort.

TUI Family Life Nevis Resort får barna mange morsomme ferieminner som de kan dele med vennene sine når skolen begynner igjen. Blant annet tilbyr hotellet:

  • Barfotferie

    . Hotellet har et stort bassengområde med vannsklier, i tillegg er det gåavstand til en av de fantastiske sandstrendene i Sunny Beachs. Du må regne med at det kan bli vanskelig å få barna opp av vannet igjen.

  • Bamse, underholdning og WiFi.

    Hvis barna får nok av rosinfingre finnes det mye annet å finne på for alle aldre. De aller minste kan ta det rolig sammen med deg i Baby Loungen. De litt eldre kan samle ferieminner; selfies med Bamse og øve inn egne show som vises frem er noen eksempler. The Hangout er en foreldre- og søskenfri sone for tenåringer og tilbyr blant annet kostnadsfri WiFi.

  • All inclusive for den sultne.

    Perfekt for deg som aldri blir lei av is og tenåringen som lager et fjell av mat på tallerkenen. Akkurat som på alle våre Family Life har Nevis Resort en egen barnebuffé slik at barna enkelt kan fylle på med pannekaker på egen hånd.

Les mer om barnas TUI Family Life »

Les mer om Sunny Beach i Bulgaria her »