Hotellnyhet i Bulgaria

På vårt nyeste TUI Blue For Families i Sunny Beach kan barna sette sammen ferien slik at den blir akkurat slik de ønsker. De kan selv velge alt fra favorittretter i barnebufféen til aktiviteter i barne- og ungdomsklubbene, noe som gjør at barna vil stortrives på TUI Blue Nevis Resort.

TUI Blue Nevis Resort får barna mange morsomme ferieminner som de kan dele med vennene sine når skolen begynner igjen. Blant annet tilbyr hotellet:

  • Barfotferie

    . Hotellet har et stort bassengområde med vannsklier, i tillegg er det gåavstand til en av de fantastiske sandstrendene i Sunny Beachs. Du må regne med at det kan bli vanskelig å få barna opp av vannet igjen.

  • Bamse, underholdning og WiFi.

    Hvis barna får nok av rosinfingre finnes det mye annet å finne på for alle aldre. De aller minste kan ta det rolig sammen med deg i Baby Loungen. De litt eldre kan samle ferieminner; selfies med Bamse og øve inn egne show som vises frem er noen eksempler. The Hangout er en foreldre- og søskenfri sone for tenåringer og tilbyr blant annet kostnadsfri WiFi.

  • All inclusive for den sultne.

    Perfekt for deg som aldri blir lei av is og tenåringen som lager et fjell av mat på tallerkenen. Akkurat som på alle våre Family Life har Nevis Resort en egen barnebuffé slik at barna enkelt kan fylle på med pannekaker på egen hånd.

Les mer om barnas TUI BLUE FOR FAMILIES »

Les mer om Sunny Beach i Bulgaria her »

Lignende innlegg

En trygg reise –Våre reisetips

Etter en lang periode med store endringer og utfordringer for oss alle, så vet vi at det å reise er det mange savner mest. Vi får mange flotte hilsener fra kundene våre som deler stedene de savner mest akkurat nå. Det er tydelig at vi fortsatt ønsker å kunne oppleve spennende reisemål, møte nye mennesker og lære av hverandre. Å reise vil nok være annerledes enn før. Hvor vi velger å reise og hvordan vi velger å reise dit har mye å si.

Hotellfavoritter i og omkring Dubai

I Dubai finner du alt du kan ønske deg. Fine strender, imponerende hotell og førsteklasses shopping. Med så mange flotte hotell å velge mellom, kan det likevel være vanskelig å finne akkurat det som passer for deg. Her er en liste med fem favoritter til både familier og voksne som reiser uten barn.

Blue Star 2.0 – nyt, opplev & bidra positivt

Fra april 2020 står navnet Blue Star for noe nytt og enda bedre. Vi utvikler disse 50 favoritthotellene slik at du kan nyte feriedagene på en måte som reduserer belastningen på miljøet, klimaet og lokalsamfunnet.

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.