Hotellfavoritter i og omkring Dubai

I Dubai finner du alt du kan ønske deg. Fine strender, imponerende hotell og førsteklasses shopping. Med så mange flotte hotell å velge mellom, kan det likevel være vanskelig å finne akkurat det som passer for deg. Her er en liste med fem favoritter til både familier og voksne som reiser uten barn.

1. Golden Sands 3

Det barnevennlige leilighetshotellet Golden Sands 3 har romslige leiligheter og ligger i Bur Dubai-området som tilbyr både shopping og restauranter. En nydelig morgenbuffé er inkludert i prisen, og du kan bestille halvpensjon mot tillegg.

Leilighetene ligger i gåavstand til et stort supermarked, så hvis du foretrekker å lage maten selv i det velutstyrte tekjøkkenet, er det lett å få tak i det du trenger.

Hotellet har både treningsrom, sauna og et lite oppvarmet basseng. Ønsker du å kombinere avslapping ved bassenget med bad i havet, tilbyr hotellet busservice til stranden en gang om dagen.

Golden Sands 3 ligger i nærheten av Dubai Metro-toget, så du kommer deg enkelt til byens severdigheter som Burj Khalifa.

Bassengområde Golden Sands, Dubai

2. Ajman Saray A Luxury Collection Resort

Det luksuriøse og eksklusive hotellet Ajman Saray A Luxury Collection Resort ligger i emiratet Ajman. Hotellet har en herlig beliggenhet rett ved en hvit sandstrand med turkist vann. Hotellet har hele fire restauranter og to barer, så det finnes noe for enhver smak. All inclusive, helpensjon og halvpensjon kan bestilles mot tillegg.

Ønsker du litt trening i ferien, kan du besøke treningsrommet eller utfordre noen i en squashkamp. Ønsker du full avslapning, kan du og partneren din skreddersy deres egen spabehandling.

Bassengområdet Ajman Saray, Dubai

3. Hilton Dubai The Walk

Leilighetshotellet Hilton Dubai The Walk ligger i Dubais egen badeby, Jumeirah Beach. Her kan du bo i romslige 1- eller 3-roms leiligheter med balkong og havutsikt.

På søsterhotellet kan du skjemme deg bort i spa-avdelingen, benytte hotellets andre fasiliteter og besøke restaurantene. Ønsker du å bare slappe av kan du gjøre det ved bassenget eller på den private stranden, der du også kan prøve ulike former for vannsporter.

Har du lyst til å shoppe, ligger hotellet rett ved den store shoppinggaten med samme navn, så det er masse muligheter for å få med noen godbiter hjem.

Bassengområde Hilton Dubai The Walk

4. Atlantis The Palm

På øya Palm Jumeirah finner du førsteklassehotellet Atlantis The Palm med badeland, akvarium og mange restauranter. Nyt avslappende dager på den fine stranden, eller ved ett av de store bassengene med utsikt over den kilometerlange sandstranden. Øya er formet som en palme og er en av landets tre kunstige øyer.

I hotellets badeland, Aquaventure, er du sikret masse moro. Badelandet har mange vannsklier som passer for våghalser i alle aldre, lazy rivers, og et badeland kun for barn. Du kan også oppleve både fargerike fisk, rokker og haier i hotellets akvarium, Lost Chambers.

Bassengområdet på Atlantis The Palm, Dubai

5. Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resor bor du rett ved havet, 80 kilometer fra Dubai. Du kan slappe av i hotellets vakre omgivelser hvor du finner alt fra en fin privat sandstrand og store gressplener, til to bassengområder med solsenger.

Ønsker du å ha full fokus på avslapping, kan du slappe av i hotellets boblebad og sauna, der det kun er adgang for voksne, eller bestille en velgjørende massasje. Vil du derimot trene, finnes det ulike former for vannsport på den private stranden og hotellet har i tillegg en velholdt golfbane.

Utenfor hotellområdet ligger det nærliggende shoppingsenteret Al Hamra Mall.

Stranden ved Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort, Dubai.