Hotell på Kanariøyene der all inclusive er inkludert

Vil du vite nøyaktig hva ferien kommer til å koste og at det alltid finnes mat som hele familien liker? Da kan det være lurt å bestille et hotell der all inclusive er inkludert i prisen. Her ser du et utvalg av hotell på Kanariøyene der all inclusive er inkludert i prisen.

Hotell på Gran Canaria der all inclusive er inkludert

RIU Vistamar

Riu Vistamar har drømmebeliggenhet på Gran Canaria, på en høyde med milevid utsikt. Alle rom har havutsikt, det finnes flere oppvarmede bassenger og det går hotellbuss ned til en av øyas vakreste strender, Amadores.

Hotell Riu Vistamar på Gran Canaria

RIU Gran Canaria

Riu Gran Canaria ligger i Las Meloneras. Flere basseng, vannsklier, treningsrom og fire ulike restauranter. Hvorfor ikke bade i dette herlige infinitybassenget i vinter?

RIU Gran Canaria på Gran Canaria

RIU Papayas

Riu Papayas i Playa del Ingles har en herlig hage med solterrasse, basseng og bassengbar. Tre ulike restauranter, treningsrom og hotellet har kostnadsfri buss til stranden flere ganger om dagen.

RIU Papayas på Gran Canaria

Taurito Valle

Hotell Taurito Valle ligger i dalen Playa Taurito. Her finnes oppvarmede hotellbasseng, spa, tennis og fri inngang til Turitos morsomme badeland.

Taurito Valle på Gran Canaria

Hotell på Tenerife der all inclusive er inkludert i prisen

Riu Buena Vista

Riu Buena Vista ligger i lille Playa Paraiso rett ved havet. Her finnes et stort oppvarmet bassengområde, treningsrom, tre restauranter og en internasjonal barneklubb.

Riu Buena Vista på Tenerife

Blue Star Costa Los Gigantes Resort

Blue Star Costa Los Gigantes Resort har fokus på att gjestene skal ha det gøy! To bassengområder med hele seks bassenger, high ropes-bane, minigolf, ballhav, kino, spillehall, spa og barneklubb.

Blue Star Costa Los Gigantes Resort

Hovima Costa Adeje

Det barnefrie hotellet Hovima Costa Adeje ligger i Playa de Fañabe nær butikker, barer og restauranter. To basseng, spa, treningsrom og tennis samt en fantastisk utsikt over Atlanterhavet.

Hovima Costa Adeje på Tenerife

Flere hotell på Tenerife der all inclusive er inkludert

Flere hotell på Lanzarote der all inclusive er inkludert

Lignende innlegg