Inspiration
Hotell i Bangkok med basseng på taket

Hotell i Bangkok med basseng på taket

2018-08-23

Bangkok. Skyskrapere og templer. Gatemat og fine dining. Kontrastenes by på alle plan og en by som bare må oppleves. Ingen steder finnes det så mange luksushotell som nettopp i Thailands hovedstad. Bestill et hotell med basseng på taket, svøm frem til kanten og se mangemillionbyen bre seg ut foran deg.

So Sofitel – takbasseng med utsikt over Bangkoks skyline

Bassenget i etasje 10 på So Sofitel.

So Sofitel er et luksuriøst hotell nær Bangkoks store park Lumpini og Silomområdet. Det ligger nær shopping, markeder og natteliv samt har en skytrainstasjon rett i nærheten. Hotellet har 237 rom, flere restauranter, spa, treningstøy lekeplass og en takbar. Bassenget ligger i 10. etasje og er et infinitybasseng – det ser ut som at vannet renner over kanten. Ta en svømmetur, heng ved kanten og nyt Bangkoks skyline.

So Sofitel i solnedgang

W Bangkok – basseng og bar på taket i Bangkok

Fantastisk basseng på W Bangkok.

Moderne 5-stjerners hotell i Silom med 403 rom, flere restauranter, barer og spa. Bassenget ligger i 6. etasje, har utsikt over byen og er komplett med lamper og musikk under vannet. Når solen går ned over Bangkok tilbyr W Bangkok yoga ved bassengkanten. Hotellet har en fin beliggenhet og du kan avrunde dagen med en drink i den trendy baren.

Resepsjonen på W Bangkok hotell.

Indigo Bangkok Wireless Road – takbasseng i 24. etasje

Bassenget på Indigo Bangkok Wireless Road når solen går ned.

Indigo Bangkok Wireless Road har et fantastisk basseng i 24. etasje med utsikt over hele Bangkok. Å svømme her når solen senker seg over byen er magisk. Hotellet blander moderne interiør med vintage og ligger nær Lumpino Park, Sumkhumvit og skytrain. Her finnes spa og treningsrom, og det er gåavstand til bra shopping og restauranter. Wireless road anses som downtown Bangkok og er et veldig trendy område.

En av restaurantene på Indigo Bangkok Wireless road.

Forleng din sol- og badeferie til Thailand med et stopp i Bangkok, vi tilbyr flere hotell i ulike prisklasser. Du kan selv velge om du vil stoppe på ut- eller hjemreisen.