Inspiration
Slik følger du Fotball-VM i ferien

Slik følger du Fotball-VM i ferien

2018-06-11

Finnes det en sportsbar på Kreta som viser kampene? Det er ingen vill gjetting at spørsmål som dette vil dukke opp nå før Fotball-VM starter. Men du trenger ikke å bekymre deg. Når du reiser med TUI, kan du enkelt følge hele mesterskapet på ferie hvis du vil. Dessverre er ikke Norge med i VM i år, men du kan jo heie på Sverige. Bare ikke glem å nyte reisemålet ditt også.

Cirka halvparten av verden befolkning (ca. 3,2 milliarder mennesker) så på Fotball-VM i 2010 og 2014. Et imponerende tall, og vi kan nok regne med at interessen ikke er mindre i 2018.

Det enorme engasjementet betyr selvsagt at mange ser kampene uansett hvor de er eller hva de gjør. Som på ferie for eksempel. Hvis du noen gang har surfet inn på et reise- eller sportsforum på nettet, har du kanskje lagt merke til at spørsmålet om hvilken sportsbar på reisemålet som viser en bestemt kamp, er nesten standard for mange feriegjester. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at med TUI kan du følge hele VM i ferien – direkte fra hotellet!

Fotball-VM på TUI Family Life

Alle våre TUI Family Life-hotell kommer til å vise Fotball-VM i sommer, fra de første gruppespillkampene 14. juni til finalen 15. juli. Bare husk å sjekke tiden, det kan være du befinner deg i en annen tidssone enn tidene du ser for kampene hjemme. Kamptidene vil bli tydelig annonsert på hotellet.

Vi ønsker deg en fin ferie og håper favorittlaget ditt vinner!

Se alle TUI Family Life-hotell i sommer »