Finn formen på familieferie med Bodybalance

2019-05-06
Bodybalance er den perfekte blandingen av yoga, tai chi og pilates. Musikken styrer treningens rytme, der ulike låter gir ulik bevegelsesflyt og intensitet. Opplev følelsen av lavintensiv trening på stranden ved soloppgang og bølgeskvulp, alt for å utvikle styrke og fleksibilitet, men først og fremst for å ha det gøy i ferien.

Hva er Les Mills og Bodybalance?

Inspirerende musikk pumper i gang Bodybalance-timen. Du bøyer og strekker deg gjennom en rekke enkle yoga-øvelser. Det finnes alltid instruktører der og de kan tilpasse treningen, uansett om du er nybegynner eller en mer erfaren deltaker. Timene varer alltid 55, 45 eller 30 minutter. Når du er ferdig med en Bodybalance-time vil du føle deg sterkere i kroppen! Den verdenskjente og populære treningsformen Les Mills finnes på alle TUI Family Life - det koster ingen ting og du trenger ikke å melde deg på.

Enklere og bedre enn treningsstudioet hjemme, eller hva?

Bodybalance ved havet i soloppgangen på TUI Family Life.
Oppfriskende Bodybalance ved havet i soloppgangen på TUI Family Life.

Barneferie og trening

Når du reiser sammen med familien og barna med TUI innebærer det flere muligheter for deg som vil være aktiv i ferien. På de beste familiehotellene TUI Family Life tilbys det daglige timer i Bodybalance. Med stort utvalg av familieaktiviteter for store og små får du også tid for deg selv til å finne din indre styrke, balanse og harmoni.

Forestill deg følelsen av å våkne uthvilt og få gjennomført lavintensiv trening i soloppgangen ved noen av våre Middelhavsøyer. Du øker styrken, senker stressnivået og får en smidigere kropp.

Les Mills og Bodybalance finnes på alle TUI Family Life-hotell.
Les Mills og Bodybalance finnes på alle TUI Family Life-hotell.

Bra å ha i bagasjen

Bodybalance gjennomføres barfot, men det kan være lurt å ta med gode sko til å gå til og fra timen. Lavintensiv og herlig trening i naturen med sand mellom tærne slår definitivt hverdagens treningsstudio med lysstoffrør og plastmatter, eller hva? Og ja, du får låne yogamatte, men foretrekker du din egen må du ta med det også. Og behagelig treningstøy så klart!

Hvorfor velge Les Mills og Bodybalance?

  • Forbedrer fleksibiliteten
  • Bygger indre styrke/core
  • Styrker balanse og holdning
  • Minsker spenning og stress
  • Et første skritt for å gå ned i vekt
  • Morsom gruppetrening