Finn boutiquehotellet med rett atmosfære på Mallorca

Shopping, takbarer og hotell som oser av design og herlig atmosfære. I den lille storbyen Palma de Mallorca finner du alt en trendbevisst storbyelsker kan ønske seg. Vi guider deg til de beste boutiquehotellene.

At et hotell skal være mer enn bare tak over hodet er det mange av oss som er enige om. Og selvfølgelig faller vi for hotellrom med koselig, hjemlig atmosfære; mange vakre puter, hvite delikate laken og luksuriøse dusjsåper på badet.

I Palma finnes det flere boutiquehotell med individuelt innredede rom og kule lounger der du kan slappe av mellom slagene på byen. Hotell der du får en totalopplevelse av luksus. Noen satser på gourmetrestauranter og kule takbarer, andre skiller seg ut ved å ha en egen strandklubb. Her er noen tips for deg som vil bo på boutiquehotell i Palma.

Puro Hotel – unikt hotell med kjent strandklubb

EtnoChic innredning med mørke treslag og hvitt, hvitt, hvitt "Miami møter Marrakesh" som bladet Conde Nast Traveller har beskrevet Puro Hotel. Går du ut på gaten befinner du deg i gatene i koselige La Lonjas. Ønsker du å kjøle deg ned ordner hotellet transport til strandklubben Puro Beach i C’an Pastilla. En dag ved bassenget på en balinesisk solseng med et glass musserende i hånden er den perfekte vrien på en urban ferie!

tui-mallorca-puro2-i_0219659
Hotell Puro kombinerer etnochict med mye hvitt.

På hotell HM Jaime lll står kunsten i fokus

Her er moderne kunst den røde tråden. På HM Jaime lll overraskes du av malerier, fotografier eller skulpturer (noen ganger i dristige former) i hvert hjørne. Også rommene har fått sitt preg av ett eller flere kunstverk. Hotellets egen prisgunstige restaurant Jaime 3 Food & Drinks har fått fine anmeldelser på Tripadvisor, ikke gå glipp av søndagsbrunsjen med en paella i gourmetklasse.

tui-jaime2-800x600-i_0307476
HM Jaime lll, Palma de Mallorca, byr på mange fotografier og skulpturer.

Hotell HM Balanguera – skandinavisk lyst men koselig

Stilen er skandinavisk blond med materialer som stein, lyst tre og rotting. På HM Balanguera er alt stilrent og minimalistisk til minste detalj, med hvitkalkede steinvegger og tøytekstiler. Men atmosfæren er mer varm luksuriøs enn steril og på takterrassen kan du slå deg ned i en myk loungesofa og ta en drink i solnedgangen. Fra hotellet er det gåavstand til stranden, den som vil kan leie sykkel og tråkke inn til sentrum. Liker du stilen? Ta også en titt på HM Balanguera Bach som ligger i Playa de Plama, like utenfor Palma.

tui-balanguera3-i_0239754
Badet på HM Balanguera, Plama de Mallorca, hyller naturen.

Lyst til å reise til Mallorca?

Les våre insidertips om hva du kan gjøre på Mallorca. Her kan du lese mer om TUIs hotell på Mallorca.

Mallorca