Familievennlige hotell på Kapp Verde

Er du ute etter en familieferie der bra bosted, mye sol og avkobling skal stå i fokus? Da bør du ta en titt på Kapp Verde utenfor Senegals kyst! Her ønskes barn velkommen med åpne armer, tempoet er rolig og man lever etter mottoet ”No stress”. Her er tips til våre beste familiehotell.

Sal og Boa Vista er navnene på de to øyene vi reiser til. Her venter lange fine strender som innbyr til lek. Fantastiske forutsetninger for å bygge sandslott! Alle familiehotellene nedenfor har høye kundevurderinger og tilpasset barnefamilier. Enten er all inclusive inkludert, eller så det bestilles som et tillegg. Dessuten ligger de nær stranden. Og ettersom det av og til kan blåse en del på øyene, noe som fører til store bølger og rødt flagg, har samtlige hotell satset på herlige bassengområder!

1. Blue Star Oasis Salinas Sea

Blue Star Oasis Salinas Sea har en av Santa Marias beste beliggenheter, nær hovedgaten og rett ved områdets beste sandstrand, Praia de Santa Maria. Fra bassengområdet har du utsikt over stranden og havet.
Her finnes det både internasjonal barneklubb, lekerom, barnebasseng og flere ganger i uken kommer verdens sterkeste bamse på besøk. Alt er lagt til rette for en ferie med fornøyde barn! Hvis dere er en stor familie kan dere bestille et familierom som består av to dobbeltrom med dør mellom og har blass for opptil 6 personer.

2. Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort ligger nord For Santa Maria på Sal. Hotellet er oppdelt i soner og store områder er tilpasset barnefamilier. Det er drøye tre kilometer inn til Santa Maria og det er enkelt å komme seg dit med taxi. Her har man virkelig tatt i når det gjelder antall bassenger. Totalt finnes det seks stykker, hvorav tre er barnebassenger! For barna finnes det også en lekeplass og internasjonal barneklubb, og noen kvelder i uken kan de slå seg løs på minidisko.

3. Riu Funana

På familievennlige Riu Funana utenfor Santa Maria, på øya Sal bor du rett ved sanddynene og nær stranden. I tillegg til en generøs all inclusive kan du delta i et stort utvalg av aktiviteter. At hotellet har flere basseng, barnebasseng, lekeplass og internasjonal barneklubb gjør hotellet til et utmerket valg for barnefamilier.

4. Riu Palace Cabo Verde

Nabo med Riu Funana ligger hotell Riu Palace Cabo Verde – et av våre beste hotell på Sal! Når du bor her har du tilgang til både hotellets bassengområde og det på nabohotellet Ru Funan. Barnebassenget og lekeplassen ligger ut mot stranden.