2016-11-02

Familietips i Istria

Vakre, grønne Istria dufter av Italia, men ligger faktisk i Kroatia. Reis hit med familien hvis du vil kombinere en Bamseklubbferie med sykling, bading og nydelig mat fra regionens eget spiskammer!

Surfer du rundt på jakt etter sommerens midt-i-blinken-reisemål for hele familien? I Istria er det nok å velge mellom for deg som vil bo bra, være i aktivitet og bade på strender med glatte rullesteiner. Her er noen av gullkornene i Rabac – Istrias mest familievennlige badested.

Middelaldersmug i Labin

Ta en taxi opp til middelalderbyen Labin som ligger på en høyde over Rabac. Bestill en tallerken spekemat som kan deles som forrett. Den lufttørkede skinken (prsut), smakfull oster og trøffel fra Istrias skoger setter virkelig smaksløkene i gang.

Bassenger og trening

TUI Family Life Bellevue Resort får du det beste fra to verdener. Toppmoderne rom, store basseng, barneklubber og treningstimer. Hvis det frister med en italiensk is av ypperste kvalitet kan du spasere til den koselige havnen i Rabac på et kvarter.

En dag i Italia

Unn deg en dag i Venezia. Ta utfluktsbåten om morgenen og tilbring dagen med å rusle rundt på Rialtobroen og Marcusplassen. Du er tilbake i Istria sent samme kveld.

Eventyr på to hjul

Hvorfor ikke leie sykler til hele familien og ta en sykkeltur langs strandpromenaden? Eller kanskje dere heller velger en av de 11 sykkel- og turstiene som slynger seg mellom fossefall og panoramautsikter.