Enda flere Les Mills-timer på våre hotell

Liker du å trene og bevege deg, eller kanskje du ikke liker det i det hele tatt? Uansett hvem du er og hvordan du vil tilbringe ferien, kan Les Mills varierte treningstimer være noe for deg. Bli med inn i Les Mills veden – du kommer garantert ikke til å angre!

En bra start på dagen

Våkn opp i feriesengen og gå ut i den varme luften. Å starte dagen med en Les Mills time er ikke bare oppkvikkende, men det gir deg også mer energi til å utforske reisemålet resten av dagen. På TUIs Family Life-hotell finnes det mange ulike timer du kan velge mellom, blant annet

BODY BALANCE™

, som kan være det perfekte valget om morgenen. Timen er yogainspirert og sies å styrke både kropp og sanser.

tui-les-mills-trening-i-ferien
Våkn opp med BODY BALANCE™ samtidig som du ser ut over havet.

Bli sterkere

Hvorfor ikke gjøre ferieuken til noe annerledes og morsomt. Bli med resten av gruppen og bli med på

CXWORKS™

, en intensiv treningstime der musklene virkelig får kjørt seg. På Family Life-hotellene tilbys det også en deilig variert buffé du kan fråtse i, så du trenger ikke å gå sulten etter treningstimen. Kombiner treningen med vakre spaserturer langs havet og aktiviteter rundt bassenget, eller kanskje du foretrekker å bare ligge i solsengen og nyte livet?

Prøv de nye trendy timene

Denne sommeren introduserer vi også noen nye treningstimer hos TUI, også disse laget av Les Mills;

BODYCOMBAT™

og

SH’BAM™

. Den sistnevnte er en favoritt med fartsfylt dansegymnastikk! Hvorfor ikke passe på å riste på rumpa når du først er i Spania, for eksempel?

tui-les-mills-trening-i-ferien
Under palmene er det herlig skygge, perfekt for litt yoga.

Husk at trening er morsomt, og med Les Mils får du en bra start på både ferien.
Her kan du lese mer om Les Mills timenes oppbygning samt hvilke hotell du kan bestille med TUI for å starte din Les Mills-reise!