En trygg reise –Våre reisetips

Etter en lang periode med store endringer og utfordringer for oss alle, så vet vi at det å reise er det mange savner mest. Vi får mange flotte hilsener fra kundene våre som deler stedene de savner mest akkurat nå. Det er tydelig at vi fortsatt ønsker å kunne oppleve spennende reisemål, møte nye mennesker og lære av hverandre. Å reise vil nok være annerledes enn før. Hvor vi velger å reise og hvordan vi velger å reise dit har mye å si.
Tryggere reise med TUI

Det er vår oppgave å sørge for at du får en fin ferie. Derfor har vi samlet noen tips og råd slik at din reise skal være så trygg og komfortabel som mulig.

God tur!

Følg myndighetenes anbefalinger!

Vi i TUI er selvfølgelig fullt oppdatert på alle retningslinjer satt av myndighetene - både i våre nordiske land, men også på reisemålene. Vi flyr ikke til områder myndighetene har frarådet nordmenn å reise til, og heller ikke til destinasjoner som ennå ikke har åpnet for besøk fra Norge.

Gjør deg kjent med pakkereiseloven

I Norge har reisende allerede mye sikkerhet i pakkereiseloven. Loven beskytter deg når du drar på en pakkereise, og hjelper blant annet mot endringer som turoperatøren gjør før eller under reisen. Hvis for eksempel deler av reisen blir endret på en betydelig måte, kan du ha rett til å kansellere reisen og få pengene tilbake. Alle TUIs pakkereiser er selvfølgelig automatisk dekket av vilkårene i pakkereiseloven.

Tryggere reise med TUI

TUI Safety Promise – Nye rutiner for en trygg reise

Mens alle våre reiser ble satt på pause, jobbet vi med å forberede oss på å ønske deg velkommen tilbake. Blant annet har vi innført nye rengjøringsrutiner på hotellene våre. Det er viktig for oss at du har en trygg og god reise med oss. Her kan du lese mer om vår 10-punkts plan

Trygghetspakke

Fordi vi vet at det er mye usikkerhet knyttet til det å reise så har vi utvidet våre vilkår for endring og avbestilling for alle nye charterbestillinger. Endrings- og avbestillingsbeskyttelse er inkludert uten ekstra kostnad, og du har mulighet til å endre dato, hotell og reisemål frem til 14 dager før avreise. Du kan dermed bestille din drømmereise allerede nå, og være sikker på å kunne endre bestillingen hvis du ønsker det (f.eks i tråd med myndighetenes kommende anbefalinger).

Les mer om Trygghetspakken her

Les mer om TUIs vanlige vilkår her

Tryggere reise med TUI

Lignende innlegg