2019-10-28

De beste strendene på Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk har utallige drømmestrender, og her kan du lese mer om de strendene vi synes er de vakreste.
I samarbeid med Den dominikanske republikks turistbyrå

Den dominikanske republikk er et land i Vest-India som har noe for alle. Fantastiske fjellandskap, ørken, storby og strender i overflod. Her kan du spille golf, surfe, dykke, snorkle, vandre og naturligvis nyte late dager med sol og bad.

Men hvor finner du landets vakreste strender? Her lister vi opp våre favoritter.

Playa Dorada, Puerta Plata

Playa Dorada er en lys, palmekantet strand noen kilometer fra havnebyen Puerto Plata. Her finner du mange fantastiske hoteller, restauranter og strandaktiviteter.

Playa Dorada, Den dominikanske Republikk

Playa Rincon, Samana

Den vakre stranden Playa Rincon ligger på Samana-halvøyas spiss. Syv kilometer med pudderhvit sand som kantes av palmer og blått hav. Den enkleste måten å komme seg hit på er med båt fra Las Galeras, en båttur på ca. 20 minutter.

Playa Rincon

Playa Grande, Rio San Juan

Playa Grande er en av de fineste strendene på Den dominikanske republikk. Den er innrammet av høye klipper og turkist vann med herlige bølger og ligger nær byen Rio San Juan. Foretrekker du en roligere strand med færre bølger, anbefaler vi Calleton Beach i Rio San Juan.

Palmer på Playa Grande

Cayo Levantado, Samana

Cayo Levantado i Samana-bukten er en paradisøy med bare ett hotell. Rundt hotellet ligger de lyse sandstrendene der vannet er smaragdgrønt og palmene vaier i vinden.

Stranden på Cayo Levantado

Bavaro Beach, Punta Cana

Bavaro Beach ligger i Punta Cana, på den østre siden av Den dominikanske republikk. De hvite strendene strekker seg over fem mil, fra Uvero Alto i nord til sentrum av Punta Cana i sør. Palmene vaier i vinden, sanden er hvit og stranden kantes av fine hotell – et ekte paradis.

Vil du vite mer om Den dominikanske republikk? Les vårt intervju med to reisende her.