Costa de la Luz - 3 gode reisetips!

På Costa de la Luz kan du oppleve den ekte, spanske stemningen. Dette er nemlig spanjolenes eget favorittreisemål med lange sandstrender, små fiskerbyer og veldig god mat.

Er du glad i tapas og spansk stemning er Costa de la Luz stedet for deg. Her kan du oppleve den ekte og autentiske stemningen i den vestlige delen av Andalucia.

Costa de la Luz betyr lysets kyst, og har fått navnet etter det vakre lyset du kan oppleve hele året. Du vil helt sikkert legge merke til det når du besøker denne delen av Spania. Lys og varme er det som kjennetegner kysten her.

Costa de la Luz er et solsikkert sted, og beliggenheten ved Atlanterhavskysten gir en deilig avkjølende bris så det ikke blir for varmt. Du bor rett ved kysten på vårt eget TUI Riu Chiclana.

1. Urørte strender

Costa de la Luz virker forlokkende på mange turister på grunn av de fantastiske strendene med fin og gylden sand. Det er allikevel ikke like mange turister her som det du finner hos naboen Costa de la Sol. Costa de la Luz er populært ettersom man fremdeles kan finne uberørte strender med krystallklart vann her.

2. Opplev Sevillas kultur

Du må absolutt ta en tur til Sevilla når du er i denne delen av Spania. Byen kan by på masse kultur og shopping. I Sevilla er det også et stort utvalg av restauranter med fisk og skalldyr, noe som er karakteristisk for hele området. Du kan også besøke klosteret La Rábida i Huelva og middelalderbyen Ayamonte som ikke ligger langt unna.

3. Windsurfing og kiteboard

Vinden fra Atlanterhavet gjør at det er gode forhold for windsurfing og kiteboard. Både nybegynnere og erfarne vannsportsutøvere kan få en flott opplevelse på havet. I den sørlige delen av Costa de la Luz er forholdende så gode at det avholdes diverse internasjonale konkurranser hvert år.