Costa de la Luz - 3 gode reisetips!

2016-11-12
På Costa de la Luz kan du oppleve den ekte, spanske stemningen. Dette er nemlig spanjolenes eget favorittreisemål med lange sandstrender, små fiskerbyer og veldig god mat.

Er du glad i tapas og spansk stemning er Costa de la Luz stedet for deg. Her kan du oppleve den ekte og autentiske stemningen i den vestlige delen av Andalucia.

Costa de la Luz betyr lysets kyst, og har fått navnet etter det vakre lyset du kan oppleve hele året. Du vil helt sikkert legge merke til det når du besøker denne delen av Spania. Lys og varme er det som kjennetegner kysten her.

Costa de la Luz er et solsikkert sted, og beliggenheten ved Atlanterhavskysten gir en deilig avkjølende bris så det ikke blir for varmt. Du bor rett ved kysten på vårt eget TUI Riu Chiclana.

1. Urørte strender

Costa de la Luz virker forlokkende på mange turister på grunn av de fantastiske strendene med fin og gylden sand. Det er allikevel ikke like mange turister her som det du finner hos naboen Costa de la Sol. Costa de la Luz er populært ettersom man fremdeles kan finne uberørte strender med krystallklart vann her.

2. Opplev Sevillas kultur

Du må absolutt ta en tur til Sevilla når du er i denne delen av Spania. Byen kan by på masse kultur og shopping. I Sevilla er det også et stort utvalg av restauranter med fisk og skalldyr, noe som er karakteristisk for hele området. Du kan også besøke klosteret La Rábida i Huelva og middelalderbyen Ayamonte som ikke ligger langt unna.

3. Windsurfing og kiteboard

Vinden fra Atlanterhavet gjør at det er gode forhold for windsurfing og kiteboard. Både nybegynnere og erfarne vannsportsutøvere kan få en flott opplevelse på havet. I den sørlige delen av Costa de la Luz er forholdende så gode at det avholdes diverse internasjonale konkurranser hvert år.

Lignende innlegg

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16

Game of Thrones-guide i Dubrovnik

Den siste sesongen av Game of Thrones hadde premiære nå i påsken. Hvor mange ganger i løpet av seriens gang har vi ikke høry Starks slagord "Winter is coming" til nå å være midt i den kalde vinteren. Får du ikke nok av intriger, hevn og drager? I så fall er Dubrovnik det perfekte reisemålet for deg. Vi har satt sammen en Game of Thrones-guide i Dubrovnik! Kanskje blir tomheten etter serien litt lettere å håndtere da.
2019-04-22

Hva er et boutiquehotell?

Boutiquehotell blir vanligvis beskrevet som litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. Hotellet i seg selv kan ofte være grunnen til hele reisen, eller i hvert fall en stor grunn. Her guider vi deg til noen av våre beste boutiquehotell.
2019-04-03