Bo bra på Centara hotels i Krabi

Centara Hotels and Resorts er kjent for sin høye standard og bra beliggenhet. Hotellene passer både familier og par som vil ha et bra bosted med god service. Her lister vi opp tre fantastiske Centara-hotell i Krabiområdet som har det lille ekstra. Alle hotellene ligger innen 30 minutter fra Krabis flyplss.

Centara Phu Pano Resort Krabi

10 minutter fra Ao Nang ligger det nye hotellet Centara Phu Pano Resort Krabi. Et moderne hotell med elegant design der du bor omgitt av fjell og tropisk skog. Det finnes et stort basseng med mange solsenger, de har også et lite barnebasseng og hotellet har en egen shuttlebuss til stranden.

Hotellet har et treningsrom med lang åpningstid og utsikten fra rommene som ligger øverst er uslåelig.

Dette hotellet passer for deg som vil ha fred og ro men samtidig ikke bo for langt unna Ao Nangs sentrum.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Beliggende ved en privat bukt, like utenfor Ao Nangs sentrum ligger det luksuriøse Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Det finnes ingen vei til hotellet, men du kommer deg hit med en kort båttur eller en spasertur over fjellet.

Hotellet har høy standard og du bor mellom fjell og jungellandskap, med havet og de karakteristiske klippeformasjonene utenfor. Fra bassenget har du fantastisk utsikt over havet, den private stranden og de vaiende palmene.

Det finnes kajakker til utlån, og hotellet har også eget spa og barnebasseng samt lekerom for barn. Det tar ca. 10 minutter med båt til Ao Nang, og båten går flere ganger om dagen.

Dette hotellet passer for deg som vil ha en luksuriøs følelse, bo atskilt og nær naturen.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Centara Anda Dhevi Resort & Spa ligger kun 400 meter fra bystranden Nopparat Thara.

Hotellet har moderne innredning og flere rom er såkalte swim-up rom der du har direkte utgang til basseng. Hotellet har spa, treningsrom, restaurant og bar.

Det er bare 400 meter til den herlige sandstranden og foretrekker du basseng finnes det både barnebasseng, et stort voksenbasseng og vannsklie.

Et hotell for deg som vil bo nær Ao Nangs sentrum med shopping, restauranter og fornøyelser rundt hjørnet. Du bor også nær piren i Ao Nang der mange av båtturene til de nærliggende øyene går ut fra.