Blue Star - populære hotell for alle

2017-04-28
Kundenes vurdering av våre Blue Star hotell på [Kreta](https://www.tui.no/feriereiser/hellas/kreta/ "Reise til Kreta") er et tydelig tegn på at hotellene er populære. Her trives familiene, og de ønsker seg gjerne tilbake. Felles for Blue Star-hotellene er at de er velkjente, passe store og velegnet for både voksne og barn.

På Kreta ligger alle Blue Star-hotellene våre i gåavstand fra stranden. To av dem ligger til og med på stranden: Blue Star Atlantica Caldera Bay og Blue Star Atlantica Akti Zeus. Flere av hotellene har egne, små badeland eller bassenger med vannsklier – artig for både store og små.

De fleste Blue Star-hotellene på Kreta ligger i Agia Marina og Platanias, nær Chania. Det er også et i den hyggelige småbyen Rethymnon og et i Amoudara i nærheten av Heraklion. Vil du bli like fornøyd som denne gjesten, velger du Blue Star i Amoudara:

”Anbefaler dette hotellet på det varmeste, supre fasiliteter og vennlig og profesjonelt personale. Bra beliggenhet for å utforske øya med bil, og nær det meste.”

Lignende innlegg

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16