2017-04-28

Blue Star - populære hotell for alle

Kundenes vurdering av våre Blue Star hotell på [Kreta](https://www.tui.no/feriereiser/hellas/kreta/ "Reise til Kreta") er et tydelig tegn på at hotellene er populære. Her trives familiene, og de ønsker seg gjerne tilbake. Felles for Blue Star-hotellene er at de er velkjente, passe store og velegnet for både voksne og barn.

På Kreta ligger alle Blue Star-hotellene våre i gåavstand fra stranden. To av dem ligger til og med på stranden: Blue Star Atlantica Caldera Bay og Blue Star Atlantica Akti Zeus. Flere av hotellene har egne, små badeland eller bassenger med vannsklier – artig for både store og små.

De fleste Blue Star-hotellene på Kreta ligger i Agia Marina og Platanias, nær Chania. Det er også et i den hyggelige småbyen Rethymnon og et i Amoudara i nærheten av Heraklion. Vil du bli like fornøyd som denne gjesten, velger du Blue Star i Amoudara:

”Anbefaler dette hotellet på det varmeste, supre fasiliteter og vennlig og profesjonelt personale. Bra beliggenhet for å utforske øya med bil, og nær det meste.”