Barnas eget matlagingskurs

2019-05-07
PÅ TUI FAMILY LIFE-HOTELLENE popper det stadig opp nye kreative aktiviteter. Fra sommeren 2019 kan barna dine lære å lage en pizzamann, en tunfiskbåt eller et fruktdyr. Alt under ledelse av Captain T, hotellets kokker og våre aktivitetsledere.

Se det med barnas øyne, så skjønner du at det blir et fint ferieminne. Tenk å få lage god mat sammen med en ekte kokk i et restaurantkjøkken – iført kokkelue. I tillegg til å få møte Captain T, som er en av TUI Family Lifes levende maskoter (den andre heter Bamse).

Lag et dyr av frukt
Barnas eget matlagingskurs koster ikke noe og holder på en times tid. I løpet av den tiden rekker barna i rolig tempo å lage en liten matrett, skape et fruktdyr og lage en smoothie.

Et lite språkkurs på kjøpet
En morsom bonus er at kokken forteller hva ingrediensene heter på landets språk. Så ikke bli forbauset om barnet ditt etter kurset skryter av å kunne si brød på gresk, tomat på spansk eller jordbær på tyrkisk.

Matlagingskurs på TUI Family Life
Man kan ikke lage mat uten en ordentlig kokkelue

Cook with Captain T – hurtigfakta

• Matlagingskurset varer ca.1 time og er kostnadsfri
• Barna må ha følge med en voksen som er der hele tiden
• Gruppens størrelse er maks 20 barn
• Du melder barnet ditt på når du er på hotellet, minst en dag før
• Alle barn får låne forkle og kokkelue.
• Nøye sikkerhetsforeskrifter følges og det innebærer blant annet at barna ikke får røre varme gryter og ovner
• I løpet av timen får barna være med å lage en liten matrett (f.eks. en pizzamann, tunfiskbåt eller stjerneformet ostekjeks), ett fruktdyr og en smoothie
• Når alt er klart sjekker Captain T resultatet og deler ut diplom eller klistermerker
• Barna velger selv om de vil spise opp det de har laget med en gang eller om de vil ta det med seg
• Hvis barnet ditt har noen allergier så vennligst si fra, slik at vi kan få tilpasset menyen.

Etter avsluttet kurs på TUI Family Lifes matlagingskurs får barna diplom eller et klistremerke.
Etter avsluttet kurs får barna diplom eller et klistremerke.

Les mer om TUI Family Life

Dette var bare et lite eksempel på alt som skjer på TUI Family Life. Du og familien kan i tillegg nyte alt fra store basseng til barneklubber, svømmeskole, flere restauranter, treningstimer, treningsrom, show og mye mer.

Her kan du lese om hele utvalget på TUI Family Life-hotellene

Lignende innlegg

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Badeland i Hellas – våre beste tips

Dere har hundrevis av skoledager med lekselesing og utallige timer foran pc-skjermer i bagasjen. Da er det godt å kunne slappe av med lek og moro. Her får du en guide til noen av de beste badelandene i den greske øyverdenen!
2019-05-23

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16