Barbados – et perfekt reisemål for en romantisk ferie

Blendene hvite strender, turkist vann og tropisk vegetasjon. Barbados har virkelig alt du kan forvente deg av et karibisk paradis, og litt til. Svøm med skilpadder, besøk botanisk hager og avslutt dagen på klippene ved Northpoint foran en magisk solnedgang. Det er helt klart til Barbados du skal reise for å få en virkelig romantisk reise med kjæresten din.

I samarbeid med Barbados turistbyrå

BARBADOS LOGO CMYK-FC

Tenk deg at du våkner opp på Barbados med din kjære. En karibisk paradisøy ligger for ders føtter. Det finnes ingen must for dagen, mer enn bare å leve i nuet. Akkurat slik det skal være i ferien.
Uansett om dere bare vil slappe av, eller er ute etter en mer aktiv ferie, så finnes det mange ting å finne på. Nedenfor finner du noen tips til hva dere kan gjøre for å få mest mulig ut av deres romantiske ferie på Barbados.

Strender på Barbados

Strendene på Barbados er fantastiske. Noe av det beste er at det ikke finnes private strender i det hele tatt på øya. Alle strendene er åpne for alle, den ene stranden mer fantastisk enn den andre. Blir dere borte en hel dag – pass på å pakke med en piknikkurv med masse godt og nyt en koselig lunsj på stranden.

Stranden Bottom Bay på Barbados' østkyst
Stranden Bottom Bay på Barbados' østkyst

Besøk vakre hager

Barbados har en fantastisk natur og det finnes flere vakre hager du kan besøke. Adromeda Botanical Gardens ligger på østkysten og er full av tropiske planter. Orkidéer, bouganvillaer og Helicoia er bare noen av alle de vakre blomstene du kan se. Med litt flaks finnes det også mulighet for å se kolibrier! Det finnes også en hagekafé der dere kan nyte hver deres kaffe eller ta en matbit.

På midten av øya, omgitt av Barbados’ regnskog, ligger Hunte’s Garden. I den frodige hagen kan du rusle på stier mellom store grønne planter eller bare sitte og nyte atmosfæren på en av de mange parkbenkene. Spaser i de solrike delene av hagen for deretter å komme inn i tett jungel der solstrålene ikke når frem. Mens du går hører du toner av klassisk musikk i bakgrunnen, noe som gir følelsen av å befinne seg i et eventyr.

Hunte's Garden på Barbados
Hunte's Garden er vel verdt et besøk!

Opplev livet til havs og under vann

Å snorkle er nesten et must på Barbados. Det finnes nemlig mange veldig bra snorklemuligheter med koraller og tropiske fisk i alle mulige farger. Bestill en katamaranutflukt til korallrevet ved Folkestone Marine Park og snorkle blant havskilpadder. Ved Carlisle Bay kan du også dykke ved et skipsvrak.

Kanskje dere skal feire noe spesielt, som en bryllupsdag, eller kanskje du er nyforelsket og bare vil imponere litt. Uansett, vil du ha det ekstra luksuriøst, lei en privat katamaran over en helg med både kokk og kaptein og seil langs de turkise kystene.

Snorkling med havskilpadder ved Folkestone Marine Park på Barbados
Snorkle med havskilpadder ved Folkestone Marine Park.

Romantiske middager på Barbados

Nydelig mat og gode restauranter finnes det mange av – i alle prisklasser, fra enkelt til luksus. Det lokale kjøkkenet består for det meste av fisk. Et virkelig paradis for fiske- og skalldyrelskere med andre ord.

Å finne en restaurant med fin utsikt, bortsett fra utsikten mot din øyesten så klart, er lett på Barbados. Det finnes mange restauranter der noen av dem ligger rett ved strandkanten, perfekt for romantikk.

Et av de luksuriøse alternativene som er vel verdt et besøk er restauranten The Cliff. Restauranten byr på en fantastisk matopplevelser, førsteklasses service og en romantisk atmosfære. Med fin beliggenhet ved havet og en belysning som gir et fortryllende skinn om kvelden, vil du garantert ikke bli skuffet. Et tips er å bestille bord i god tid for å få et av de beste bordene.

Restauranten The Cliff på Barbados har en fantastisk beliggenhet
Restauranten The Cliff har en fantastisk beliggenhet

Barbados er med andre ord et paradis for par som vil dra på en romantisk ferie. Du er kanskje ikke mer forelsket i din kjære når reisen nærmer seg slutten, men jeg tror definitivt at du kan ha funnet en kjærlighet til – nemlig Barbados.

Romantisk solnedgang på Barbados.
Avslutt dagen med en romantisk spasertur i solnedgangen.

Nysgjerrig på å lese mer? Gå ikke glipp av 5 grunner til å besøke Barbados der du kan lese om flere opplevelser.

Her finner du TUIs reiser til Barbados.