En dag i Bamseklubben

Bli med på en dag på TUI Blue For Families Bamseklubb! Vårt eget personale forteller hvordan de sørger for at hver dag med TUI blir et uforglemmelig ferieminne. For barna kan en hvilken som helst dag på Bamseklubben bli feriens beste eventyr.

Ut å reise med hele slekta? Hit skal du reise!

Hvis du planlegger å reise med hele familien, lurer du mest sannsynlig på hvilke reisemål som passer for alle, og hvor du finner de beste bostedene for store reisefølger. Her får du tips om noen av TUIs beste TUI Blue For Families-hotell som passer for alle aldre. Du får i tillegg tips om restauranter og utflukter, og noen gullkorn som jeg syns du skal besøke på morgenturen.
Marianne M. Marianne M.

10 gode grunner til å velge Alcudia Pins

Er ikke sommerferien helt planlagt eller bestilt ennå? Trenger du tips til hvor du skal reise, bo eller hva du skal gjøre? Da er det bare å følge med, for her kommer 10 gode grunner til hvorfor du bør velge TUI Blue Alcudia Pins.

Reisebrev fra app-testerne Marianne og Julian

Marianne og sønnen Julian deltok i app-konkurransen vår og ble trukket ut som én av to familier til å teste ut den nye Bamseklubb-appen til TUI. De reiste på en ukes ferie til TUI Blue For Families-hotellet Atlantica Aegean Blue på Rhodos, og her er reisebrevet deres fra oppholdet.

Agnete og familien testet Bamseklubb-appen

Agnete og familien deltok i app-konkurransen vår og ble trukket ut som én av to familier til å teste ut den nye Bamseklubb-appen til TUI. De reiste på en ukes ferie til TUI Blue For Families-hotellet Aegean Blue by Atlantica på Rhodos, og her er reisebrevet deres fra oppholdet.

Få sommerfølelsen tilbake på Gran Canaria

Gran Canaria er nordmenns soleklare feriefavoritt i vinter. Den spanske øya kan by på alt fra drømmestrender med krystallklart vann til shopping i hovedstaden Las Palmas. Gjennomsnittstemperaturen ligger på godt over 20 grader, så badetøy og solkrem er et «must» uansett når du reiser hit.

Visste du at Bamseklubben fyller 35 år i år?

Bamseklubben fyller 35 år i 2017! Bamseklubben er TUIs populære klubb som barn 3–5 år kan være med i når de bor på våre TUI Blue For Families-hotell. Å fylle 35 år er ganske stort, og hva er vel mer passende enn å feire det med en egen app? Siden mai finnes Bamseklubb-appen i din app-store. Laster du ned denne kan du og barna dine oppleve Bamseklubbens verden både før, under og etter ferien.
Marianne M. Marianne M.

Nyhet! Bamseklubben – en app for barn

Det beste med ferien er ikke bare tiden du tilbringer sammen med familien når du er på ferie. Minst like viktige er alle dager med forventninger og forberedelser, suget i magen når flyet letter og gode minner etterpå. For å få til den rette feriefølelsen fikk vi hjelp av familier og barn for å lage en app der du kan møte Bamse, hele året!
Marianne M. Marianne M.