Nyhet! Bamseklubben – en app for barn

Det beste med ferien er ikke bare tiden du tilbringer sammen med familien når du er på ferie. Minst like viktige er alle dager med forventninger og forberedelser, suget i magen når flyet letter og gode minner etterpå. For å få til den rette feriefølelsen fikk vi hjelp av familier og barn for å lage en app der du kan møte Bamse, hele året!

Å bygge en app er mer enn noen linjer med koder og litt design. Spesielt en app for den aller yngste målgruppen. Derfor startet vi arbeidet vårt med Bamseklubb-appen med å involvere familier med barn som har vært med i Bamseklubben. Hvordan kan vi finne det som gjør ferien magisk og få det inn i mobilen? Sammen med familiene kom vi frem til at vi ville lage en app som var utforskende, lærerik, underholdene og som kunne forberede barnet på reisen – og forlenge feriefølelsen etter hjemkomst! For barn – av barn.

taverna_v2-bamseklubben-app
Det vi lærte av samarbeidet med familiene tok vi med oss når vi spilte inn nye Bamsefilmer, og vi ba lisensierte Bamsetegnere lage illustrasjoner til appen.

Barna fikk tilpasse innholdet i appen

Neste skritt var å få hjelp av barn for å tilpasse appen til å bli så god som mulig. Syntes barna at appen var ikke morsom, utforskende og lærerik som vi voksne? For å finne ut av dette samlet vi 13 barn i alderen 3–6 år og lot dem teste appen i noen timer.

Neste skritt var å få hjelp av barn for å tilpasse appen til å bli så god som mulig. Syntes barna at appen var ikke morsom, utforskende og lærerik som vi voksne? For å finne ut av dette samlet vi 13 barn i alderen 3–6 år og lot dem teste appen i noen timer.

bamse-club-app-user-tests-hero
Bamseappen - laget av barn for barn

Familier på reise tester neste versjon

Alle tester ble filmet og dokumentert av et eksternt byrå. Resultatet av dagen ble at vi kunne forkaste noen terorier og reagere på andre, nye erfaringer, og vi tilpasset appen etter feedback vi fikk fra barna.

Neste skritt blir å sende to testfamilier til Kos for å teste Bamseklubbens app, før under og etter ferien. Deres erfaringer kommer til å legge grunnlaget for neste versjon som kommer ut for Android i slutten av juni. Følg testfamiliene på deres reiser i våre ulike kanaler i midten av juni! I mellomtiden – her finner du Bamseklubbens app for iPhone og iPad.

Lignende innlegg

En trygg reise –Våre reisetips

Etter en lang periode med store endringer og utfordringer for oss alle, så vet vi at det å reise er det mange savner mest. Vi får mange flotte hilsener fra kundene våre som deler stedene de savner mest akkurat nå. Det er tydelig at vi fortsatt ønsker å kunne oppleve spennende reisemål, møte nye mennesker og lære av hverandre. Å reise vil nok være annerledes enn før. Hvor vi velger å reise og hvordan vi velger å reise dit har mye å si.

En dag i Bamseklubben

Bli med på en dag på TUI Blue For Families Bamseklubb! Vårt eget personale forteller hvordan de sørger for at hver dag med TUI blir et uforglemmelig ferieminne. For barna kan en hvilken som helst dag på Bamseklubben bli feriens beste eventyr.

Reisebrev fra app-testerne Marianne og Julian

Marianne og sønnen Julian deltok i app-konkurransen vår og ble trukket ut som én av to familier til å teste ut den nye Bamseklubb-appen til TUI. De reiste på en ukes ferie til TUI Blue For Families-hotellet Atlantica Aegean Blue på Rhodos, og her er reisebrevet deres fra oppholdet.

TUI Blue For All – Reis bort og kom nærmere hverandre

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som spør kokken om oppskriften, gjerne låner en sykkel for å utforske på egen hånd eller overbeviser hele familien om å prøve yoga i soloppgangen. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For All.