Atlantis Hotels & Resorts - toppvalg på Fuerteventura

Fuerteventura lokker med et utrolig turkist hav, brede strender og et varmt klima året rundt. Her finner du også fantastiske hotell som gir ferien din en ekstra gullkant – to av dem ser du her.
I samarbeid med Atlantis Hotels

Gran Hotel Atlantis Bahia Real 5* Grand Luxe

Prisbelønnede Gran Hotel Atlantis Bahia Real ligger i utkanten av Corralejos nasjonalpark, midt på den herlige stranden, omgitt av en grønn oase og med flere basseng. Hva mer kan man ønske seg? I tillegg finnes det seks restauranter med ulike temaer og tre barer. Frokost er inkludert og halvpensjon kan bestilles som tillegg.

Hvis du vil kombinere badeferien med trening har Gran Hotel Atlantis Bahia Real et stort treningsrom, flere ulike treningstimer hver dag og et enormt spa på hele 3000 m2 og med 17 behandlingsrom. Gran Hotel Atlantis Bahia Real har også en egen strandklubb som ligger ved en lang brygge der du kan sole deg og bade. På Coco Bahía Lounge & Club kan du nyte den fantastiske lunsjen og Coco Bahía Chill Out der du finner balinesiske solsenger og bar, begge har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet, Lobos og Lanzarote.

For barna finnes det en internasjonal barneklubb, lekeplass og barnebasseng.

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort 4* med all inclusive

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort ligger 50 meter fra havet, i sørlige Corralejo på Fuerteventura. Dette er mer enn et hotell, det er en hel ferieverden med to strender i nærheten. Hotellet ble totalrenovert i 2018 og her finnes det noe for alle – store bassengområder, tennisbaner, gruppetrening, underholdning, teater med ulike show, disko, wellness-avdeling, seks barer, fem restauranter, barnevennlige områder og voksensoner. Premiumdelen er kun for voksne og har aldersgrense 16 år.

All inclusive er inkludert i prisen og hotellet har tre restauranter samt to Premium-restauranter som kun er for voksne.

For barna finnes det en internasjonal barneklubb, lekeplass og to ulike barnebasseng. Det finnes også et eget område for tenåringer ved TeenClub med Wii, Playstation, kino og datamaskiner.