2018-01-08

Året 2017 i feriebilder

Vi har nå tatt farvel med 2017 og begynt på 2018. Hva passer vel bedre da enn å ta en liten gjennomgang av året 2017 i form av bilder? De illustrerer hendelser vi vil gi litt ekstra oppmerksomhet, våre mest populære artikler og innlegg med flest likes. Helt enkelt en masse lekre bilder

I begynnelsen av 2017 ga vi ut det første nummeret av vårt inspirasjonsmagasin TUI Travel. Omslaget hentet vi fra Playa de Muro i Alcudia, på Mallorca.

aret-i-bilder_2017_1jan2_ibizaformentera-tui

Vi er nok også mange som alltid innleder året med å drømme om sommeren og herlige dager på stranden.

aret-i-bilder_2017_2feb_kreta-tui

Et av de bildene som fikk flest likes på TUIs Facebookside 2017. Av og til er det enkle det beste, budskapet var: ”Vi elsker Kreta”

aret-i-bilder_2017_3mars1_mexico-tui

I mars dro vi til Mexico for å filme og ta bilder av masse nytt materiale. Der møtte vi både rutinerte filmstjerner og nye talenter.

aret-i-bilder_2017_3mars2_mexico-tui

Vi utforsket også Mexicos jungel i jakten på de uforglemmelige opplevelsene som er så vanskelige å fange på bilde.

aret-i-bilder_2017_4april1_sanfran-tui

Hva er bedre enn sol og bad? Kanskje å kunne kombinere det med å utforske en ekte storby. Som i California der to av årets nyheter staves Los Angeles og San Francisco.

aret-i-bilder_2017_4april2-tui

Bamseklubben fylte 35 år og feiret det med å lansere sin egen app! Bamseklubbens app er også laget med hjelp av barn og i en konkurranse på Facebook kunne familier vinne en sommerferie og oppdraget som Bamseklubbens app-testere.

aret-i-bilder_2017_5maj1_thailand-tui

Ettersom reisedrømmer og planlegging krever litt forberedelser, begynner vi allerede i begynnelse av sommeren å tenke på vinterens reiser. Her med ett av omslagsalternativene til det andre nummeret av reisemagasinet TUI Travel, der vi fokuserte litt ekstra på Thailand.

aret-i-bilder_2017_5maj2_thailand-tui

Men det var dette bildet som fanget våre følgeres drømmer og Thailand aller best. Det vant avstemmingen på Facebook med god margin og pryder nå omslaget til TUI Travel #2.

aret-i-bilder_2017_5maj3_caladormallorca-tui

Cala d’Or på Mallorca er kjent for sine vakre badebukter med krystallklart vann. Ett av de bildene som fikk flest likes på TUIs Instagram ble tatt her.

aret-i-bilder_2017_7juli2_sardinien-tui

Nyhet for sommeren 2017 – østre Sardinia.

aret-i-bilder_2017_9sep1_paris-tui

Det er ikke bare sol- og bade-destinasjoner som kommer som nyheter på vårt reisemålskart. I løpet av året har vi økt vårt tilbud av weekendreiser med flere spennende byer og destinasjoner. På bildene ser vi en av favorittene – Paris.

aret-i-bilder_2017_9sep2_barcelona-tui

Barcelona er et annet drømmereisemål for en weekend. Ikke minst for alle herlige kaféer, barer og tapasrestauranter.

aret-i-bilder_2017_9sep3_barcelona-tui

En tydelig trend vi har sett dette året er også at weekendreiser – eller minibreaks (4–5 netter) som de også kalles – blir stadig mer populære.

aret-i-bilder_2017_11nov1_capeverde-tui

Kanariøyene eller Kapp Verde? Det er overskriften for en av våre mest leste artikler. På bildet ser vi Kapp Verde, en destinasjon som blir stadig mer populær. Kapp Verde selger vi kun fra Sverige.

aret-i-bilder_2017_11nov2_grancanaria-tui

Herlige Gran Canaria – den stødige vinterfavoritten som nå har fått konkurranse av Kapp Verde. Hvilken passer deg best? Les artikkelen Kanariøyene eller Kapp Verde så får du hjelp på veien!

aret-i-bilder_2017_11nov3_thailand-tui

Verdens 10 beste strender er en annen leserfavoritt her på inspiratonsidene. Uten å avsløre for mye kan vi vel si at stranden på bildet er 20 km lang, ligger i Thailand og er høyt oppe på topplisten.

aret-i-bilder_2017_12dec1-tui

Nå har det nye året akkurat begynt. Rett før vinterreisene begynte var TUI først ute med å lansere lokale Snapchat-filtere for alle flyplassene vi har avgang fra. En veldig populær funksjon, ja en suksess faktisk! Så ta en titt innom Snapchat neste gang du er på flyplassen og vil dele reisen din med andre.

aret-i-bilder_2017_12dec2_ibiza-tui

Godt nytt år!