Alcudia Pins eller Caldera Beach – hvilket skal du velge?

To av våre mest populære familiehotell, TUI Blue Alcudia Pins og TUI Blue Caldera Beach ligger i ulike land, likevel kan det være vanskelig å velge mellom disse to familiefavorittene. Klarer du ikke å velge? Les videre så hjelper vi deg til å ta valget.

Både Alcudia Pins på Mallorca og Caldera Beach på Kreta er TUI Blue For Families-hotell, det vil si våre beste familiehotell. Her finnes det noe for alle, fra de helt minste til tenåringer og besteforeldre. Det finnes barneklubber for alle aldre, treningstimer og show og underholdning hver kveld bare for å nevne noe. Men med så mye felles, hva skiller egentlig hotellene fra hverandre?

TUI Blue Alcudia Pins med Mallorcas beste beliggenhet?

De som har bodd på Alcudia Pins nevner ofte hotellets beliggenhet aller først: midt på den fine Playa de Muro-stranden. Stranden er lys og langgrunn så det kan knapt bli mer barnevennlig, og det er god plass til alle. Havet glitrer i turkis, så man får nesten følelsen av å være i Karibia. Derfor må du ikke gå glipp av stranden når du er på ferie her. Selv om hotellet selvfølgelig har både basseng, barnebasseng og babybasseng. Mange setter også pris på området rundt hotellet og havnen i Alcudia, samt den gamle delen av Alcudia som ligger litt lengre unna.

TUI Blue Caldera Beach – en egen liten ferielandsby

Caldera Beach er inndelt i ulike områder, ett er litt roligere og det andre er litt mer fartsfylt, begge har sine egne basseng. I tillegg har du tilgang til alle fasilitetene på søsterhotellet Creta Pardise, slik at å rusle gjennom hotellområdene blir nesten som gå rundt og utforske en liten landsby. Du trenger altså egentlig ikke å forlate hotellet med mindre du vil. Like nedenfor hotellene ligger stranden som består av både sand og glatte rullesteiner. Landsbyen Gerani som hotellet ligger i ikke så stor, men noen kilometer unna ligger Agia Marina og Platanias som er større og livligere (men mindre enn Alcudia).

Kunsten å velge rom

En av årets nyheter er at du kan velge hvilket rom du vil bo i hvis du bestiller Alcudia Pins. Kan du du ønsker å bo i 3. etasje eller rett ved heisen? Reiser du på en lørdag er det mulig. Du får en e-post 3 uker før avreise om hvordan du gjør det. På Caldera Beach velger du som vanlig mellom leiligheter i ulike størrelser, og om du vil bo i Olympus-delen (roligere) eller Afrodite-delen (livligere og nærmere stranden). Og hold utkikk, kanskje det snart blir mulig å velge eksakt romnummer også på Calderea Beach og alle våre andre TUI Blue For Families.
Hvis du vil bo ekstra luksuriøst kan du bestille en suite med eget basseng på Creta Paradise.

Sagt om TUI Blue Alcudia Pins:

Sagt om TUI Blue Atlantica Caldera Beach: