Alcudia Pins eller Caldera Beach – hvilket skal du velge?

2018-05-22
Marianne M.
To av våre mest populære familiehotell, TUI Family Life Alcudia Pins og TUI Family Life Caldera Beach ligger i ulike land, likevel kan det være vanskelig å velge mellom disse to familiefavorittene. Klarer du ikke å velge? Les videre så hjelper vi deg til å ta valget.

Både Alcudia Pins på Mallorca og Caldera Beach på Kreta er TUI Family Life-hotell, det vil si våre beste familiehotell. Her finnes det noe for alle, fra de helt minste til tenåringer og besteforeldre. Det finnes barneklubber for alle aldre, treningstimer med Les Mills og show og underholdning hver kveld bare for å nevne noe. Men med så mye felles, hva skiller egentlig hotellene fra hverandre?

TUI Family Life Alcudia Pins med Mallorcas beste beliggenhet?

De som har bodd på Alcudia Pins nevner ofte hotellets beliggenhet aller først: midt på den fine Playa de Muro-stranden. Stranden er lys og langgrunn så det kan knapt bli mer barnevennlig, og det er god plass til alle. Havet glitrer i turkis, så man får nesten følelsen av å være i Karibia. Derfor må du ikke gå glipp av stranden når du er på ferie her. Selv om hotellet selvfølgelig har både basseng, barnebasseng og babybasseng. Mange setter også pris på området rundt hotellet og havnen i Alcudia, samt den gamle delen av Alcudia som ligger litt lengre unna.

TUI Family Life Caldera Beach – en egen liten ferielandsby

Caldera Beach er inndelt i ulike områder, ett er litt roligere og det andre er litt mer fartsfylt, begge har sine egne basseng. I tillegg har du tilgang til alle fasilitetene på søsterhotellet Creta Pardise, slik at å rusle gjennom hotellområdene blir nesten som gå rundt og utforske en liten landsby. Du trenger altså egentlig ikke å forlate hotellet med mindre du vil. Like nedenfor hotellene ligger stranden som består av både sand og glatte rullesteiner. Landsbyen Gerani som hotellet ligger i ikke så stor, men noen kilometer unna ligger Agia Marina og Platanias som er større og livligere (men mindre enn Alcudia).

Kunsten å velge rom

En av årets nyheter er at du kan velge hvilket rom du vil bo i hvis du bestiller Alcudia Pins. Kan du du ønsker å bo i 3. etasje eller rett ved heisen? Reiser du på en lørdag er det mulig. Du får en e-post 3 uker før avreise om hvordan du gjør det. På Caldera Beach velger du som vanlig mellom leiligheter i ulike størrelser, og om du vil bo i Olympus-delen (roligere) eller Afrodite-delen (livligere og nærmere stranden). Og hold utkikk, kanskje det snart blir mulig å velge eksakt romnummer også på Calderea Beach og alle våre andre TUI Family Life.
Hvis du vil bo ekstra luksuriøst kan du bestille en suite med eget basseng på Creta Paradise.

Sagt om TUI Family Life Alcudia Pins:

Sagt om TUI Family Life Caldera Beach:

Lignende innlegg

En guide til Koh Lanta

Med sine herlige strender, avslappede stemning og magiske solnedgang er det ikke rart at Koh Lanta er blitt manges favorittøy i Thailand. I denne guiden får du våre beste tips om Koh Lantas strender, utflukter og hotell.
2019-08-14

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06