Agnete og familien testet Bamseklubb-appen

Agnete og familien deltok i app-konkurransen vår og ble trukket ut som én av to familier til å teste ut den nye Bamseklubb-appen til TUI. De reiste på en ukes ferie til TUI Blue For Families-hotellet Aegean Blue by Atlantica på Rhodos, og her er reisebrevet deres fra oppholdet.

Av: Agnete Rønning Måseidvåg m/familie.

Syden? Bamseklubben? Gratis is? Å kunne forberede reisen, forventningene og forståelsen av hvilken opplevelse barna våre Magnus og Lisa skulle få med en tilrettelagt Bamseklubb-app, var helt topp.
For Magnus var appen forståelig og enkel å navigere seg rundt i, og han syntes spesielt Taverna-delen var stas. Latteren satt løst da Bamse ble fôret med sure sokker og lagde «liker-ikke»-lyder! Ulike videoer og spill gav god innsikt i ”sydenlivet”, med Bamseklubb, bading, sol, barn, god mat, mye latter og glede. Kveld etter kveld ville barna inn på appen og se Bamse-sangen med bevegelsene, spille de ulike spillene og se videoene fra resortene. – Er det der vi skal? – Får jeg møte Bamse? – Får vi spise så masse is vi vil? – Jeg også vil ha slik ansiktsmaling! Appen skapte mange store forventninger, og gleden og iveren ble desto større, da vi endelig hadde sjekket inn på resorten og kunne skimte en hoppende glad Bamse ved bassenget!

Spente og ivrige små kropper hoppet lett ut av bussen, da vi parkerte foran det flotte inngangspartiet til resorten TUI Blue Atlantica Aegean Blue på Rhodos. Å bli møtt av forfriskende drikke, enkel innsjekk og få skyss av en liten golfbil til vår egen leilighet – ja, DA var ferien virkelig i gang!
En moderne, funksjonell og fresh leilighet skulle være vår base for den neste uken, og fra balkongen kunne vi skimte alt hva det gode liv skulle innebære. Nå måtte vi bare sette oss ned og lande litt. Kjenne på den behagelige varmen, pakke ut bamsene og etterhvert få på oss litt lettere klær. før iveren overtok og vi ville se og utforske området. Ingen tvil om at vi hadde alt hva vi kunne ønske og drømme om - i armlengdes avstand! Flotte bassengområder, restauranter, underholdningsområder og solsenger med parasoller. Selv om resorten hadde mange besøkende på samme tid, gav de lave leilighetshusene, det store friområdet og oppbyggingen likevel følelsen av ro, avslapping og hygge. Særlig betryggende var området rundt bassenget, hvor man alltid kunne finne en base for oss fire nære bassengkanten – uten å måtte speide langt etter barna. At man ikke kunne reservere solsenger mer enn 45 minutter var også definitivt et pluss!

Som småbarnsforeldre setter man virkelig stor pris på å kunne komme til dekket bord, og særlig å slippe oppvasken etterpå … All inclusive oppfylte akkurat dette! Å kunne forsyne seg av alt som fristet, og sammen sitte rundt bordet og ha fine måltider, var veldig behagelig. Et stort utvalg gjorde at buffet-livet fungerte tipp topp. Gresk yoghurt med lokal honning og kornblanding én dag, egg og bacon den neste. Nydelig gresk salat og tzatziki, saftig og mørt lammekjøtt og fiskeretter med spennende krydder. Ulike temaer til middagsbuffeten, med kokker som disket opp sine egne retter, gjorde hver kveld unik. Ja, man kunne bare velge og vrake, og det var noe for alle.

Det aller beste for barna var is-barene! Å kunne spankulere bort til is-baren som 3-åring, stige opp på de spesiallagede barnetrappene, stå i øyehøyde med bartenderen og spørre selv ”- One chocolate ice-cream”, var for Magnus en favoritt! Og når han i tillegg tar i mot isen og høflig svarer ”Thank you”, så smelter både isen og mamma'n. De fikk til og med være crepe-kokker sammen Bamse ved bassenget! Herlige øyeblikk av stolthet og mestring, som han tar med seg hjem som minner.

Tipp topp med all inclusive

Som småbarnsforeldre setter man virkelig stor pris på å kunne komme til dekket bord, og særlig å slippe oppvasken etterpå … All inclusive oppfylte akkurat dette! Å kunne forsyne seg av alt som fristet, og sammen sitte rundt bordet og ha fine måltider, var veldig behagelig. Et stort utvalg gjorde at buffet-livet fungerte tipp topp. Gresk yoghurt med lokal honning og kornblanding én dag, egg og bacon den neste. Nydelig gresk salat og tzatziki, saftig og mørt lammekjøtt og fiskeretter med spennende krydder. Ulike temaer til middagsbuffeten, med kokker som sto rundt om og disket opp sine egne retter, gjorde hver kveld unik. Ja, man kunne bare velge og vrake, og det var noe for alle. Egen barnebuffet med variert og vennlig mat, gjorde det lett for barna å selv forsyne seg av det de måtte ønske.

Syden? Bamseklubben? Gratis is? Å kunne forberede reisen, forventningene og forståelsen av hvilken opplevelse barna våre Magnus og Lisa skulle få med en tilrettelagt Bamseklubb-app, var helt topp.

Bamseklubb-appen

For Magnus var appen forståelig og enkel å navigere seg rundt i, og han syntes spesielt Taverna-delen var stas. Latteren satt løst da Bamse ble fôret med sure sokker og lagde «liker-ikke»-lyder!De ulike spillene ble nok likevel litt for ensidige, og de mistet begge litt interessen etter en stund. Jeg mener det hadde vært bra med flere nivå innenfor de ulike spillene, dette også for å dekke de litt større barna. Under ferien ble nok ikke appen særlig brukt. De fikk ofte være i nærheten og oppleve Bamse med følge hver dag, og dagene var fylt med masse inntrykk og opplevelser, derfor valgte de heller å se film/serie enn å spille spill på iPaden når de ville slappe av. Bamse og Kaptein Thompson var overraskende synlig rundtom på RESORTEN, og jeg tror det å få oppleve han ”live” var mer stas enn å være inne på appen under ferien. Jeg vil dermed tro at når lengselen blir stor etter oppholdet, så vil appen bli brukt som underholdning og gjenskaping av gode minner. For de er det mange av! Et forbedringspotensiale vil være å spisse appen mot reel destinasjon. Å kunne få oppdatert oversikt over barnas aktiviteter og tidspunkt på selve RESORTEN hadde gjort at vi aktivt ville brukt den mer under ferien. Å inkludere belønningssystemet for å smake nye smaker (klistremerkeordningen) hadde også skapt mer engasjement. Bilder av ulik mat fra buffeten som de kunne krysset av, litt om dagens tema på buffeten og lignende. Dette hadde kanskje gjort det enklere for foreldre å anbefale annet enn barnebuffeten. Etablér også gjerne rollene til både Bamse og KapteinThomsen. For barna ble Kaptein Thomson noe ukjent i begynnelsen, så han kunne godt fått sitt eget spill han óg.

Hver kveld etter middagstid var det ulike show – først for de minste, deretter for de større barna. Senere kunne de voksne nyte både lokalt og internasjonalt innhold. Bamse og Thomson the Dog sitt show ble fort et must for våre barn, og engasjerte stod de helt inntil scenen og gjorde bevegelser til Bamse-sangen. Klovnene Coco og Charlie var også stor underholdning, og når de i tillegg fikk frie tøyler til popcorn-maskina, så var alt helt topp. De siste kvelden fikk de både diplom, high five og klem av Thomson the Dog oppe på scenen, etterfulgt av et flott fyrverkeri. Og da var det to som innså at de hadde hatt en fantastisk ferieuke.
For en opplevelse! For en resort! For en ferie! Det skreddersydde og solide TUI Blue For Families-konseptet gjør at vi alle kan lene oss tilbake og bare ta imot, bli tatt vare på og virkelig nyte famileferien. Vi kunne virkelig ikke drømt om en mer perfekt ferie for oss nå. Vi voksne kommer hjem fulle av energi, og noget friskere i hudfargen, etter etterlengtet avslapping, sol og sommer. Barna stråler av opplevelser og herlige minner, og de har fått to nye bestevenner: Bamse og Thomson the Dog!

Forbedringspotensiale

Under ferien ble nok ikke appen særlig brukt. Barna fikk ofte være i nærheten av og oppleve Bamse med følge hver dag, og dagene var fylt med masse inntrykk og opplevelser, derfor valgte de heller å se film/serie, enn å spille spill på iPaden, når de ville slappe av. Bamse og Kaptein Thompson var overraskende synlige rundt om på resorten, og jeg tror det å få oppleve han ”live” var mer stas enn å være inne på appen under ferien. Jeg vil dermed tro at når lengselen blir stor etter oppholdet, så vil appen bli brukt som underholdning og gjenskaping av gode minner. For de er det mange av! Et annet forbedringspotensiale vil være å spisse appen mot reel destinasjon. Å kunne få oppdatert oversikt over barnas aktiviteter og tidspunkt på selve RESORTEN hadde gjort at vi aktivt ville brukt den mer under ferien. Å inkludere belønningssystemet for å smake nye smaker (klistremerkeordningen) hadde også skapt mer engasjement. Bilder av ulik mat fra buffeten som de kunne krysset av, litt om dagens tema på buffeten og lignende. Dette hadde kanskje gjort det enklere for foreldre å anbefale annet enn barnebuffeten. Etablér også gjerne rollene til både Bamse og Kaptein Thomsen. For barna ble Kaptein Thomson noe ukjent i begynnelsen, så han kunne godt fått sitt eget spill han óg.

Forbedringspotenisale til Bamseklubb-appen:

  1. De ulike spillene var litt for ensidige, og barna mistet litt interessen etter en stund. Jeg synes det hadde vært bra med flere grader av nivåer på de ulike spillene, og da ville det også blitt mer utfordrende for de eldre barna.

  2. Det kan være en god idé å spisse appen mot den enkelte destinasjonen. Å kunne få oppdatert oversikten over barnas aktiviteter og tidspunkt på selve resorten, hadde gjort at vi aktivt kunne brukt appen mer under ferien.

  3. Å inkludere belønningssystemet for å smake på nye smaker ("klistremerkeordningen"), hadde også skapt mer engasjement. For eksempel ved å vise til bilder av ulik mat fra buffeten, som de kunne krysset av, litt om dagens tema på buffeten og liknende. Dette hadde kanskje også gjort det enklere for foreldre å anbefale noe annet enn barnebuffeten.

  4. Etablér gjerne rollene til både Bamse og Thomson the Dog. For barna ble Thomson the Dog noe ukjent i begynnelsen, så han kunne gjerne fått sitt eget spill han også.

Hver kveld etter middagstid var det ulike show – først for de minste, deretter for de større barna og senere for de voksne. Barna digget showet til Bamse og Thomson the Dog, og stod helt inntil scenen og gjorde bevegelser til Bamse-sangen. Klovnene Coco og Charlie var også stor underholdning, og de syntes det var topp med frie tøyler til popcorn-maskinen. Barna fikk også diplom, high five og klem av Thomson the Dog oppe på scenen, etterfulgt av et flott fyrverkeri. Da var det to som innså at de hadde hatt en fantastisk ferieuke.
For en opplevelse! For et hotell! For en ferie! Det skreddersydde og solide TUI Blue For Families-konseptet gjør at vi alle kan lene oss tilbake, bli tatt vare på og virkelig nyte famileferien. Vi kunne virkelig ikke drømt om en mer perfekt ferie. Vi voksne kommer hjem med masse energi, og noe friskere i hudfargen, etter etterlengtet avslapping, sol og sommer. Barna stråler av opplevelser og herlige minner, og de har fått to nye bestevenner: Bamse og Thomson the Dog!

magnus-pa-resorten_TUI
Magnus tar med seg gode minner hjem fra ferien på Rhodos. Foto: Agnete

Mestringsfølelse i is-baren

Under ferien ble nok ikke appen særlig brukt. De fikk ofte være i nærheten og oppleve Bamse med følge hver dag, og dagene var fylt med masse inntrykk og opplevelser, derfor valgte de heller å se film/serie, enn å spille spill på iPaden, når de ville slappe av. Bamse og Kaptein Thompson var overraskende synlige rundt om på resorten, og jeg tror det å få oppleve han ”live” var mer stas enn å være inne på appen under ferien. Jeg vil dermed tro at når lengselen blir stor etter oppholdet, så vil appen bli brukt som underholdning og gjenskaping av gode minner. For de er det mange av!

Bamseklubb-appen = forventningsfulle barn

Magnus syntes appen var forståelig og enkel å navigere seg rundt i. Latteren satt løst da Bamse ble fôret med sure sokker og lagde «liker-ikke»-lyder! De ulike spillene og videoene gav god innsikt i «sydenlivet», med Bamseklubb, bading, sol, barn, god mat og mye latter og glede. Kveld etter kveld ville barna inn i appen og se musikkvideoen til Bamse, spille de forskjellige spillene og se videoene fra hotellene. – Er det dit vi skal? Får jeg møte Bamse? Får vi spise så masse is vi vil? Appen skapte store forventninger, og gleden og iveren ble desto større, da vi hadde sjekket inn på hotellet og kunne skimte en hoppende glad Bamse ved bassenget!

hilser-pa-bamse_TUI
Det var stas å møte på Bamse ved bassengkanten. Foto: Agnete

Hotellet og TUI Blue For Families-konseptet

Spente og ivrige små kropper hoppet lett ut av bussen, da vi parkerte foran det flotte inngangspartiet til TUI Blue For Families Aegean Blue. Å bli møtt av forfriskende drikke, enkel innsjekk og få skyss av en liten golfbil til vår egen leilighet – ja, DA var ferien virkelig i gang!
En moderne, funksjonell og fresh leilighet skulle være vår base for den neste uken, og fra balkongen kunne vi skimte alt hva det gode liv skulle innebære. Nå måtte vi bare sette oss ned og lande litt. Kjenne på den behagelige varmen, pakke ut bamsene og etterhvert få på oss litt lettere klær, før iveren overtok og vi ville se og utforske området. Ingen tvil om at vi hadde alt hva vi kunne ønske oss – i armlengdes avstand! Flotte bassengområder, restauranter, underholdningsområder og solsenger med parasoller. Selv om hotellet hadde mange besøkende på samme tid, gav de lave leilighetshusene, det store friområdet og oppbyggingen likevel følelsen av ro, avslapping og hygge.

Det aller beste for barna var is-barene! Å kunne spankulere bort til is-baren som 3-åring, stige opp på de spesiallagede barnetrappene, stå i øyehøyde med bartenderen og selv spørre etter «One chocolate ice-cream», var stas for Magnus! Når han i tillegg tar imot isen og høflig svarer «Thank you», så smelter både isen og mamma'n. De fikk til og med være crepe-kokker sammen Bamse ved bassenget! Herlige øyeblikk av stolthet og mestring, som han tar med seg hjem som minner.

is-ved-bassenget_TUI
Det var helt greit å kjøle seg ned med forfriskninger i badepausene. Foto: Agnete

Et minnerikt opphold

Forbedringspotenisale for Bamseklubb-appen:

  1. De ulike spillene var litt for ensidige, og barna mistet litt interessen etter en stund. Jeg synes det hadde vært bra med flere grader av nivåer på de ulike spillene, og da ville det også blitt mer utfordrende for de eldre barna.

  2. Det kan være en god idé å spisse appen mot den enkelte destinasjonen. Å kunne få oppdatert oversikten over barnas aktiviteter og tidspunkt på selve hotellet, hadde gjort at vi aktivt kunne brukt appen mer under ferien.

  3. Å inkludere belønningssystemet for å smake på nye smaker («klistremerkeordningen»), hadde også skapt mer engasjement. For eksempel ved å vise til bilder av ulik mat fra buffeten, som de kunne krysset av, litt om dagens tema på buffeten og liknende. Dette hadde kanskje også gjort det enklere for foreldre å anbefale noe annet enn barnebuffeten.

  4. Etablér gjerne rollene til både Bamse og Thomson the Dog. For barna ble Thomson the Dog noe ukjent i begynnelsen, så han kunne gjerne fått sitt eget spill han også.

Når lengselen blir stor etter oppholdet, er jeg sikker på at appen vil bli brukt som underholdning og gjenskaping av gode minner. For de er det mange av!
Hilsen Agnete m/familie.