Å reise med barn til Sardinia

2019-05-07
Sardinia blir ofte kalt Europas Maldivene. Strendene er kritthvite, vannet er turkist og dessuten veldig klart. Her Har TUI noe for alle og Sardinia er utmerket hvis du reiser med barn. Langgrunne strender, fine familiehotell og mye å utforske.

Sardinia er, etter Sicilia, Middelhavets største øy og i tillegg til paradisstrender lokker øya med magisk natur og sjarmerende landsbyer. Øya dufter av Middelhavet, lavendel og deilig italiensk mat. For å få mest ut av øya anbefaler vi at du leier bil og utforsker Sardinia på egen hånd. Nær Alghero ligger Le Bombarde Beach med fin hvit sand og den er et fantastisk utfluktsmål. Her kan du leie solsenger og parasoll og nyte det krystallklare vannet. Strendene rundt Costa Smeralda og Boudini er også helt fantastiske og regnes som noen av Europas vakreste.

Familievennlige hotell på Sardinia

TUI Family Life Baia de Conte

I Porto Conte, 16 km fra Alghero, ved den langgrunne sandstranden ligger TUI Family Life Baia de Conte. Her får hele familien en herlige ferie, det finnes flere bassenger for badeløvene, treningsrom for deg som vil trene, spa for deg som vil ha avkobling samt barneklubber for alle aldre. Stranden har hvit, herlig sand og det finnes solsenger og pedalbåter som du kan låne.

Vi anbefaler at du bestiller all inclusive, da maten holder høy kvalitet og bufféen er variert. Bestill et besøk i Tavernaen under oppholdet for å få smake mer på det lokale kjøkkenet.

Ta bussen til Alghero for å rusle rundt i den koselige gamle bydelen. 50 min fra Alghero ligger den magiske stranden La Pelosa som er kjent fra James Bond filmen Elskede spion. Du kan også ta båten fra St. Theresa og besøke Korsika for en dag eller to.

TUI Family Life Janna e Sole

På nordøstre Sardinia utenfor Boudini, ligger TUI Family Life Janna e Sole der all inclusive er inkludert i prisen med fantastisk mat. Hotellet har store arealer, to basseng og ligger bare en kort spasertur fra den fine sandstranden. Det finnes mange solsenger og parasoller, så det blir aldri trangt rundt bassengene. For deg som vil ha det stille og rolig finnes det et relax-basseng som bare er for voksne.

Hotellet har spa, barneklubb for alle aldre, treningsrom, tennisbaner, treningstimer med instruktør og transfertiden er kun 30 min fra flyplassen.

Det går en fin promenade inn til den pittoreske landsbyen Porto Ottioulo der du finner en havn, kaféer, restauranter og et lokalt marked.
Ønsker du en mer aktiv ferie anbefaler vi en fottur i fjellene nær San Teodora.

Oasis

Hotell Oasis utenfor Alghero er supert for familier. Det ligger omgitt av frodig vegetasjon og tilbyr gratisbusser inn til Alghero hver dag. Hotellet har to store basseng og du kan bo i leilighet med plass til opptil 6 personer, noe som gjør det til et bra hotell for store familier.

Du kan ta en kort spasertur til den lyse Maria Pia-stranden. Mellom hotellet og stranden ligger en grønn pinjeskog som er populær for pikniker.

Lignende innlegg

En guide til Koh Lanta

Med sine herlige strender, avslappede stemning og magiske solnedgang er det ikke rart at Koh Lanta er blitt manges favorittøy i Thailand. I denne guiden får du våre beste tips om Koh Lantas strender, utflukter og hotell.
2019-08-14

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16